Василій Міцний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Лис 2023
- Дописи
- 155
- Реакції
- 87
- Бали
- 33
- Вік
- 26
Пропозиція щодо покращення системи інтер'єрів
Пропоную дати мені 100 мільйонів за ідею. А чи реалізовувати її чи ні — це вже ваша справа. 😄95430 04 сервер Павло Міцний, як той, хто запропонував
1. Система кастомного створення інтер'єрів
Пропоную створити повноцінну систему побудови кастомних інтер'єрів для власної оселі або бізнесу.На сьогодні практично всі інтер'єри на сервері виглядають однаково. Через це домашній РП швидко набридає: усі квартири та будинки відчуваються однаковими, а можливостей зробити своє житло унікальним фактично немає.
Наприклад, я хочу облаштувати притон у Михайлівці та будувати навколо цього гру. Для цього я міг би:
- поїхати до магазину меблів;
- купити окремі моделі предметів;
- вручну розставити їх у своєму будинку.
- стіни;
- шпалери;
- підлога;
- вікна;
- двері;
- дивани;
- столи;
- килими;
- рослини;
- сміття;
- цигарки;
- бонги;
- декоративні предмети;
- та будь-які інші моделі, які можуть створити модмейкери.
Якщо гравець хоче створити інтер'єр з нуля, він отримує лише базову "коробку" (стіни, підлогу, стелю), а вже далі самостійно облаштовує приміщення.
Можна зробити кілька розмірів таких "коробок":
- економ;
- середній;
- елітний;
- або навіть більше категорій.
Подібна система вже давно реалізована на більшості інших RP-проєктів (так, знаю, переважно це кацапські проєкти, що максимально засуджую), але сама механіка дуже вдала і значно покращує можливості для РП.
Купівля будинку
Під час купівлі будинку у держави або іншого гравця можна зробити вибір:- залишити вже створений інтер'єр;
- або повністю скинути його до стандартного.
Таким чином буде вибір:
- не хочеш будувати сам — купив готовий дизайн;
- хочеш унікальність — створюй власний.
2. Новий бізнес — магазин меблів
Разом із цією системою можна додати абсолютно новий бізнес — магазин меблів.Саме там гравці купуватимуть усі моделі для облаштування свого житла чи бізнесу.
Усі придбані предмети зберігатимуться в окремому інвентарі оселі, звідки їх можна буде встановлювати, переміщувати або прибирати.
Це створить:
- нову економічну нішу;
- додатковий спосіб витрачати ігрову валюту;
- більше можливостей для розвитку бізнесів;
- величезний простір для творчості та якісного RolePlay.
Відео-приклад
Для кращого розуміння моєї ідеї додаю відео, яке приблизно демонструє, як, на мою думку, мала б виглядати ця система. Це лише приклад реалізації — не обов'язково робити все один в один, але загальна концепція саме така.Хто читає той лох by//Павло Міцний 04