Паша Шелбі
Пенсіонер
- Реєстрування
- 3 Лис 2023
- Дописи
- 84
- Реакції
- 109
- Бали
- 88
Привіт всім!
Хочу запропонувати ідею для покращення проєкту Ukraine GTA. Було б круто додати окремий сервер, який працюватиме на базі версії Ukraine GTA 1.9.
Основна ідея такого сервера — дати можливість гравцям знову відчути атмосферу старих часів проєкту. Багато людей, які грали раніше, часто згадують старі версії гри та хотіли б хоча б інколи повернутися до того геймплею, механік і атмосфери, яка була тоді.
Такий сервер міг би стати своєрідним ностальгічним режимом, де гравці змогли б:
Хочу запропонувати ідею для покращення проєкту Ukraine GTA. Було б круто додати окремий сервер, який працюватиме на базі версії Ukraine GTA 1.9.
Основна ідея такого сервера — дати можливість гравцям знову відчути атмосферу старих часів проєкту. Багато людей, які грали раніше, часто згадують старі версії гри та хотіли б хоча б інколи повернутися до того геймплею, механік і атмосфери, яка була тоді.
Такий сервер міг би стати своєрідним ностальгічним режимом, де гравці змогли б:
- знову побачити старі системи та механіки;
- відчути той самий баланс і атмосферу старих версій;
- пограти так, як це було кілька років тому.
Це також могло б повернути частину старих гравців, яким подобалась саме версія 1.9, і водночас створити унікальний сервер у межах проєкту.
Пропоную назвати його UkraineGTA OLD Times — сервер, створений для ностальгії та повернення до класичної атмосфери проєкту.
Думаю, така ідея могла б зацікавити як старих, так і нових гравців.
Пропоную назвати його UkraineGTA OLD Times — сервер, створений для ностальгії та повернення до класичної атмосфери проєкту.
Думаю, така ідея могла б зацікавити як старих, так і нових гравців.