Андрій Харрісон
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2023
- Дописи
- 268
- Реакції
- 472
- Бали
- 123
Вітаю, шановна адміністрація! Прошу перерозглянути деякі пункти на нашому сервері:
Дуже дякую за розгляд пропозицій.
З повагою, Андрій Харрісон.
- Графік роботи державних організацій - прошу перерозглянути та прибрати загальний графік роботи.
1.1. У правилах лідерів (пункт 7.2) чітко вказано, що лідер зобов'язаний самостійно створити графік роботи для своєї організації.
1.2. Наразі всі державні організації мають один графік роботи, але не всі за логікою РП та системною складовою повинні його виконувати.
1.2.1. Структури НПУ/СБУ/МОЗ/ЗСУ повинні працювати цілодобово, не зважаючи на графік роботи, або мати посмінний графік.
Приклад: Наразі кожен співробітник, який виходить на зміну не в робочий час, порушує логіку РП та статут організації. У тому числі, коли працівник НПУ зупиняє порушника в неробочий час, він порушує РП та статут тим, що не дотримується графіку роботи державних організацій, і повинен нести суворе покарання. А тепер приклад: коли на ЗСУ йде напад (який за графіком нападів триває до 22:00), а робоча зміна закінчується о 21:00, то кожен співробітник, який захищає бункер від кланів, повинен бути покараний за недотримання графіку роботи, що не є логічним.
1.2.2. Якщо ВРУ не роздають паспорти після 21:00, то нічого поганого трапитись не може, тому для цієї організації можливий навіть такий графік роботи, який є. - Перерозглянути законодавство 04 згідно з недоторканністю - згідно з правилами лідерів (пункт 8.8), президент має право недоторканності, але наразі ми маємо купу людей, які мають недоторканність та користуються цим. Приклад: Наразі прем'єр-міністр має недоторканність, як і президент, але до цього має можливість зайняти статус bad cop/GOV, що надасть повноважень більше, ніж у самого президента. Також судді, прокурори та інші співробітники ВРУ, маючи статус bad cop/GOV, отримують з цим повноваження, з якими неможливо якось сперечатися в РП-процесі. Я розумію, що в реальному житті так само можуть бути продажні політики чи щось подібне, але в реальному житті є органи, які ігнорують недоторканність та можуть відкривати кримінальні провадження, а судді, які розглядають справи про цих порушників, не сидять в одному кабінеті разом - для повної відсутності блату.
- Повноваження президента - прошу передивитися повноваження президента на 04 сервері, тому що наразі, з яким би питанням не прийти до президента, він відповідає: «Я не можу нічого з цим зробити, мені так наказала адміністрація». Це стосується навіть казни 04 сервера. Правила лідера (пункт 8.8) кажуть, що президент самостійно може регулювати казну, і якщо він з цим не справляється та робить помилки, можливо, народ зробив не той вибір, і адміністрація повинна просто змінити лідера, а не урізати права лідера. Приклад: Після інавгурації надається термін у 2-3 тижні, щоб підняти рівень казни. Якщо президент не виконує цей пункт, то адміністрація знімає лідера за пунктом «не впорався з обов'язками». Але повністю не давати можливості людині щось змінювати - чим він відрізняється від інших лідерів, коли не може навіть самостійно збільшити/зменшити зарплатню?
- Прошу передивитись правила перевірок державних організацій - наразі ми маємо купу видів перевірок, але жодна з них не працює нормально.
4.1. Засекречена перевірка - проводиться органами та підрозділами СБУ для перевірки працездатності державних організацій та виявлення недоліків у їх роботі.
Тільки серед працівників є якісь «чутки», що ця перевірка проводиться лише тоді, коли є якісь порушення від організації, але жодне правило ці слова не підтверджує.
4.2. Також ми маємо види та типи перевірок, що взагалі не є актуальним. Якщо для організації призначена позапланова перевірка, то якого типу вона буде? Також ми маємо план-графік перевірок. АЛЕ лише вид перевірки «Контрольована перевірка», тип «Запланована перевірка» повинні дотримуватись цього плану-графіку, що не є логічним. Наразі, якщо СБУ забажає, то може робити засекречені перевірки в організаціях щодня, чергуючи їх із запланованою перевіркою. А якщо є порушення («можливо, вигадати або покликати знайомого для лжесвідчення»), то взагалі можливо будь-якій фракції робити по дві перевірки на день (я думаю, ви розумієте, що жоден О/С не витримає такого).
4.3. Також прошу перерозглянути, що саме перевіряють організації.
Приклад: МОЗ. Перевірка від Міністерства охорони здоров'я проводиться над усіма державними організаціями виключно у складі комісії, яка повинна включати головного лікаря або його заступника. Також туди мають входити такі лікарі, як лікар-психіатр. Перевірка від МОЗ має включати виключно: перевірку документації щодо стану здоров'я співробітників; знань співробітників з надання першої медичної допомоги; наявності медикаментів у фракції.
При потребі, якщо працівник поводить себе максимально некоректно, дозволяється перевірка на алкогольне або наркотичне сп'яніння.
4.3.1. Перевірка документації щодо стану здоров'я співробітників – що це дасть співробітникам? Наразі відсторонення за станом здоров'я для МОЗ заборонено. (хоча у реал лайф МОЗ найчастіше відсторонюють від роботи: до виправлення медкарток, або за станом здоров'я)
4.3.2. Наявність медикаментів у фракції – ви вважаєте це нормальним, що через відігрування /me, /do, /try будуть накладені штрафні санкції на організацію?
Дуже дякую за розгляд пропозицій.
З повагою, Андрій Харрісон.
Останнє редагування: