В очікуванні Пропозиція до створення нового міста у грі

Реєстрування
15 Тра 2026
Дописи
7
Реакції
19
Бали
8
**📢 Пропозиція щодо нового оновлення Ukraine GTA**

Вітаю адміністрацію проєкту Ukraine GTA! 👋

Я хотів би запропонувати ідею для одного з майбутніх оновлень гри.

Останнім містом, яке додали до гри, був Харків ще у версії 2.5. Зараз уже незабаром має вийти версія 4.2, тому, на мою думку, було б дуже круто побачити в грі ще одне нове місто! 🏙️

**Найбільше я хотів би побачити Запоріжжя**, але це може бути й будь-яке інше українське місто.

Також було б чудово, якби в новому місті додали:
🔹 Новий картель із власними можливостями та особливостями.
🔹 Нове заняття для неофіційних організацій — наприклад, збирання якихось ресурсів, виконання завдань або іншу цікаву активність, схожу за принципом на заняття для ВЧ.
🔹 Нові локації, завдання та можливості для гравців, щоб досліджувати місто й проводити там більше часу.

Думаю, що додавання нового міста зробило б гру ще цікавішою, урізноманітнило ігровий процес і дало гравцям нові цілі та можливості.

Сподіваюся, адміністрація зверне увагу на цю пропозицію та, можливо, розгляне її для майбутніх оновлень. Дякую за вашу роботу над
проєктом! ❤️🇺🇦

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
310
Реакції
625
Бали
508
Ідея то чудова, але є ще велика пропозиція добавити не просто Новий картель,а зробити як фракцію.Тоді було би цікаво і давати конкуренцію неоф організаціям.

Ілюха Краб

M/ЕЛІТА-БУ
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
50
Реакції
23
Бали
362

Стас Міллер

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
72
Реакції
45
Бали
266
**📢 Пропозиція щодо нового оновлення Ukraine GTA**

Вітаю адміністрацію проєкту Ukraine GTA! 👋

Я хотів би запропонувати ідею для одного з майбутніх оновлень гри.

Останнім містом, яке додали до гри, був Харків ще у версії 2.5. Зараз уже незабаром має вийти версія 4.2, тому, на мою думку, було б дуже круто побачити в грі ще одне нове місто! 🏙️

**Найбільше я хотів би побачити Запоріжжя**, але це може бути й будь-яке інше українське місто.

Також було б чудово, якби в новому місті додали:
🔹 Новий картель із власними можливостями та особливостями.
🔹 Нове заняття для неофіційних організацій — наприклад, збирання якихось ресурсів, виконання завдань або іншу цікаву активність, схожу за принципом на заняття для ВЧ.
🔹 Нові локації, завдання та можливості для гравців, щоб досліджувати місто й проводити там більше часу.

Думаю, що додавання нового міста зробило б гру ще цікавішою, урізноманітнило ігровий процес і дало гравцям нові цілі та можливості.

Сподіваюся, адміністрація зверне увагу на цю пропозицію та, можливо, розгляне її для майбутніх оновлень. Дякую за вашу роботу над
проєктом! ❤️🇺🇦
ЗА!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі