Неизвестный
Козак
- Реєстрування
- 17 Гру 2024
- Дописи
- 9
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
Вітаю розробників та гравців Ukraine GTA!
Хочу запропонувати додати в гру новий магістральний тягач — аналог КамАЗ 5460, приклад якого показаний на прикріпленому фото.
На даний момент робота далекобійника є однією з найбільш затребуваних у грі — дуже багато гравців працюють у вантажоперевезеннях, активно розвивається RP, однак вибір тягачів усе ще обмежений, особливо в середньому ціновому сегменті .
Розумію, що гра українська і тематика техніки важлива. Водночас хочу зазначити, що в грі вже присутні автомобілі радянського/російського походження, реалізовані під альтернативними брендами, зокрема:
Fiat 2101 (ВАЗ 2101)
Fiat 2107 (ВАЗ 2107)
Fiat 2108 (ВАЗ 2108)
Fiat 2104 (ВАЗ 2104)
«Пріора» (Fiat)
«Газель» (Fiat)
Тому логічно було б реалізувати аналог КамАЗ 5460 під альтернативним брендом (наприклад, Fiat), без прямого використання назви, але зі збереженням характерного зовнішнього вигляду.
Пропозиції щодо балансу:
Вартість у вантажному салоні не вища, ніж у MAN, Actros, Scania, Volvo, DAF, а також американських тягачів
Тягач не повинен бути слабким, а мати реалістичну потужність
Нормальна вантажопідйомність для далекобійних перевезень
Додаткова ідея:
Було б доречно, щоб при взятті замовлення для цього тягача видавався причіп НИФАЗ,
такий самий, як на прикріпленому фото.
Вважаю, що додавання такого тягача:
розширить вибір транспорту для далекобійників,
позитивно вплине на RP-процеси,
зацікавить велику кількість гравців.
Дякую за увагу та сподіваюсь на підтримку 👍
Хочу запропонувати додати в гру новий магістральний тягач — аналог КамАЗ 5460, приклад якого показаний на прикріпленому фото.
На даний момент робота далекобійника є однією з найбільш затребуваних у грі — дуже багато гравців працюють у вантажоперевезеннях, активно розвивається RP, однак вибір тягачів усе ще обмежений, особливо в середньому ціновому сегменті .
Розумію, що гра українська і тематика техніки важлива. Водночас хочу зазначити, що в грі вже присутні автомобілі радянського/російського походження, реалізовані під альтернативними брендами, зокрема:
Fiat 2101 (ВАЗ 2101)
Fiat 2107 (ВАЗ 2107)
Fiat 2108 (ВАЗ 2108)
Fiat 2104 (ВАЗ 2104)
«Пріора» (Fiat)
«Газель» (Fiat)
Тому логічно було б реалізувати аналог КамАЗ 5460 під альтернативним брендом (наприклад, Fiat), без прямого використання назви, але зі збереженням характерного зовнішнього вигляду.
Пропозиції щодо балансу:
Вартість у вантажному салоні не вища, ніж у MAN, Actros, Scania, Volvo, DAF, а також американських тягачів
Тягач не повинен бути слабким, а мати реалістичну потужність
Нормальна вантажопідйомність для далекобійних перевезень
Додаткова ідея:
Було б доречно, щоб при взятті замовлення для цього тягача видавався причіп НИФАЗ,
такий самий, як на прикріпленому фото.
Вважаю, що додавання такого тягача:
розширить вибір транспорту для далекобійників,
позитивно вплине на RP-процеси,
зацікавить велику кількість гравців.
Дякую за увагу та сподіваюсь на підтримку 👍