Владислав Смиян
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Лип 2026
- Дописи
- 0
- Реакції
- 1
- Бали
- 7
«Вітаю! Дякую за чудовий проєкт. Мені дуже подобається грати на сервері, але хотів би запропонувати кілька ідей. По-перше, було б круто додати нові мотоцикли, наприклад, KTM Duke 690 та, можливо, інші популярні моделі. Думаю, це зробить гру ще цікавішою для любителів мототехніки. По-друге, хочу звернути увагу на скін Hitman. Зараз його постава виглядає трохи сутулою. Враховуючи, що цей скін коштує 2,7 мільйона ігрової валюти, хотілося б, щоб поставу зробили більш природною. Сам скін мені дуже подобається, тому хотілося б, щоб він виглядав ще краще. Пропоную переглянути об'єм паливних баків або витрату пального у дорогих мотоциклів. Зараз вони споживають пальне надто швидко, тож під час далеких поїздок доводиться дуже часто заправлятися. Це особливо помітно, якщо регулярно їздити між містами або на великі відстані. Було б добре збільшити об'єм паливного бака або трохи збалансувати витрату пального, щоб такі мотоцикли були комфортнішими для далеких поїздок.Пропоную додати у ЦНАП NPC, через якого гравці зможуть оформити закордонний паспорт із вибором терміну дії, наприклад, 7,14,30 або 60 днів. Це збереже рольову складову й зменшить залежність від онлайна посадовців щоб гравці не чекали чиновників у грі або щоб економіка сервера краще працювала Пропоную додати адміністрації можливість допомагати гравцям, коли транспорт або причіп перекинувся чи потрапив у воду. Було б зручно, якби адмін міг перевернути транспорт або витягти його з води. Також хочу звернути увагу на проблему з причепами. Іноді вони самовільно від'єднуються під час роботи, через що доводиться зупинятися та знову їх приєднувати. Це створює незручності, тому було б добре, якби цю проблему виправили. Дякую за вашу працю та розвиток проєкту! Бажаю успіхів усій команді!»
Останнє редагування: