В очікуванні Пропозиція щодо покращення ЗСУ

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153

Пропозиції покращення Збройних Сил України

Я, як знаходжусь в фракції ЗСУ, помітив багато ідей. Я зраз хочу ці ідеї зараз сказати та щоб їх схвалили.

Їдальня
Я помітив що раніше була мітка з їжею і могли всі поїсти, а зараз їх немає, вона є тільки в МОЗ. Військовослужбовці їздять в МОЗ щоб купити собі поїсти, но це не всі мають змогу, бо хто в підрозділі НК їм суворо забороняється покидати ВЧ, тобто це рекрути і солдати. Я хочу щоб добавили мітку з їжею в казармі біля складу де брати зброю.

Медпункт
На військовій частині є будівля під назвою "Медпункт". Там військовослужбовці можуть полікуватися, но в даній будівлі немає мітки з лікуванням "Таблетка", я думаю що краще буде цю мітку з казарми перемістити в медпункт так як вас вбивають ви можете зразу лікуватися через мітку.

СТЗ "Спартан
В автопарку ЗСУ є службовий автомобіль під назвою "Спартан". Раніше до обговорення 2.0 даний транспорт був швидкий, а зараз він повільний. На той час на тому транспорті було дуже зручно проводити спец.операції і.т.д
А зараз замінює це Транзит НГУ. Я б хотів щоб в спартанці добавили більшу швидкість, так як він зараз їде це дуже повільно.

Забори
На військову частину проходять часті напади, і це вже трішки набридло. По всій території низький забор, тобто зараз цей забор можна перепригнути з стрибка, а раніше до 2.0 потрібно було ставити автомобіль і через нього залазити. Тобто, я хочу щоб підняли забор і це стане дуже зручно.

Повернути автомобіль з маячками "Reno Duster"
Ще я хочу повернути назад СТЗ "Reno Duster". Раніше цей автомобіль використовував для патрулювання області, тобто його використовували підрозділи НГУ. Також цей транспорт був швидкий і зручний. Даний автомобіль можна використовувати з 3 звання а саме "Старший солдат"
Screenshot_2024_0206_234435.jpg

Дякую за увагу. Прошу підтримати дані ідеї!

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі