Розглянуто Пропозиція щодо покращення правил // Для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,196
Бали
253

1. Нікнейм адміністратора:​

Олег Галицький

2. Особистий нікнейм:​

Іван Скакун

3. Суть скарги:​

Я хотів би отримати роз’яснення щодо деяких пунктів правил, а також висловити свою думку щодо їх коригування. Після повторного ознайомлення з правилами, мене здивували деякі з них. Прошу розглянути наступні зауваження:

I. Правила битви за бізнес

Пункт 1.3:

У кожного, хто бере участь у битві, повинен бути фрапс, що відповідає вимогам. Примітка: відео повинно зберігатися протягом 7 днів.
Вимоги:
  • Якість відео — щонайменше 720p
  • Відео повинне охоплювати весь екран
  • Обов'язкова наявність дати, часу та назви сервера
  • Відео має включати всю битву (30 хвилин)

Моє зауваження:
Я вважаю, що вимога відео з якістю мінімум 720p є надто обмежувальною. Не всі гравці мають потужні ПК чи ноутбуки, і запис у такій якості може призводити до падіння FPS до рівня 10–15 кадрів. Це ставить таких гравців у нерівні умови. Пропоную переглянути вимоги до якості відео, або хоча б дозволити виключення для гравців зі слабшим обладнанням.

Пункт 2.11:

Заборонено відкривати вогонь по ворожій стороні до початку битви. | Варн

Моє зауваження:
Покарання у вигляді варну за перше порушення — надто суворе. Було б логічніше спершу видавати деморган, а вже при повторному порушенні — варн.

II. Правила неофіційних організацій

Пункт 6.3:

Клани, які займають картель, автоматично вступають у війну.
Примітка: Для такої війни додається окремий слот у таблиці, незалежно від наявних.

Моє зауваження:
Це правило суперечить логіці та іншим правилам. Навіть при оголошенні війни кланам, що володіють картелем, між собою війни вести вони не будуть — підтримуватимуть нейтралітет (Особливо якщо це є одна фамка). Крім того, вже існує правило, що:

Правила битв за території — Пункт 1.13:
Учасники НО, які займають картель, не можуть бути союзниками.

Таким чином, нове правило 6.3 виглядає зайвим та неефективним. Прошу переглянути доцільність його існування.

III. Правила перетину блокпостів

Пункт 2.5:

Порушення ПДР (перетин подвійної суцільної, проїзд під знак "В'їзд заборонено") | Деморган 15 хв.
Примітка:
При виявленні 3+ порушень ПДР адміністратором — надається покарання.

Моє зауваження:
На мою думку, це не є роботою адміністрації — втручатися в RP-процес, особливо у сферу ПДР. Це функція НПУ, і подібне адміністративне втручання лише шкодить реалістичності ігрового процесу.

Пункт 2.7:

Відмова виконувати вимоги правоохоронців/військових щодо пред’явлення документів | Деморган 30 хв.

Моє зауваження:
Це також має регулюватися силами НПУ у межах RP. У Кримінальному кодексі є відповідна стаття — 1.8 "Непідкорення", яку можуть використати правоохоронці. Втручання адміністрації тут зайве.

Пункт 2.8:

Наведення зброї на гравців, які знаходяться на блокпості | Деморган 5–15 хв.

Моє зауваження:
Коментувати не буду, але теж варто звернути увагу на реалізацію цього правила в RP-контексті.

IV. Загальне зауваження

Останнє оновлення гри знову не передбачило жодних нововведень для кланів, у той час як фракції з кожним патчем отримують нові функції та механіки. Таким підходом ви вбиваєте активність неофіційних організацій. Не дивуйтеся потім, чому у них слабкий онлайн і низький інтерес до гри.
Прошу розглянути можливість створення повноцінного оновлення для кланів, інакше в найближчому майбутньому вони просто зникнуть.

4. Доказ видачі покарання:​

-

5. Дата походження:​

15.08.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Ваші пропозиції та аргументація були передані на розгляд Керівництву. Просимо надалі стежити за оновленнями правил та умов гри. Дякуємо за проявлений інтерес та ініціативу щодо покращення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі