Макс Флоренс
Козак
- Реєстрування
- 2 Кві 2025
- Дописи
- 10
- Реакції
- 8
- Бали
- 6
Я пропоную щоб ви добавили різновиді човни, гідроцикли та можливо яхти. Я думаю це буде хороша думка тому що, наразі цей бізнес не приносить дуже хороший прибуток який би хотілося. Різні човни потрібні тому що ви добавили одні човни, одну яхту та не оновлюєте їх вже довгий час, я думаю потрібно щось добавити в авіасалон там також ви добавили одні однотипні вертольоти та літаки. Ще я пропоную щоб ви добавили таке що ми власники таких бізнесів могли би змінювати ціни на човни, яхти, літаки та вертольоти. В загальному я думаю це хороше рішення для таких бізнесів. Також хочеться щоб ви добавили можливість дивитись які саме покупки придбали. Ще пропоную щоб процент комісії став менший на такий бізнес як верф, там купляють не часто і з лодки яка коштує 700к приходить тільки 100к. Можна добавити можливість власнику змінювати ціни на човни. Ще є зауважив що човни спавняться на воді не біля берегу та тяжко запригнути на них. Також човни мають місця на яких не можна сісти пасажирам та потрібно стояти, прошу щоб це все виправили та бажаю вам гарного дня.
Останнє редагування: