В очікуванні Пропозиція щодо покращення фракції ДСНС

Дасоуза Гаррі

Шановний гравець
Реєстрування
27 Чер 2025
Дописи
31
Реакції
40
Бали
63
Останнім часом для ДСНС перестали виходити оновлення чи виправлення, і, ймовірно, це зрозуміло з однієї причини - розробники наразі зосереджують усю увагу на вдосконаленні ігрових механік, і ми за це дуже вдячні, але фракцію ДСНС почали забувати на багатьох серверах через «одноманітність» функціоналу та «сірість» фракції. Загалом, прошу всіх звернути увагу на цю пропозицію; вона не містить інформації з аргументацією щодо того, що можна додати та як справити більше враження на гравців, які цікавляться фракцією, оскільки одну таку петицію я вже подавав, і її проігнорували, але там є все потрібне та логічне.

Загалом, не має значення, прошу додати невеликий функціонал, який може спростити лідерство у фракції та кураторство підрозділів у ДСНС полковниками, а саме - систему додавання підрозділів, їх зміну та інші механіки, які присутні практично в усіх (а може, й у всіх) планшетах інших фракцій, а ДСНС є (наскільки мені відомо) єдиною фракцією, яка не має цього функціоналу, що ускладнює роботу з ОС, які хочуть відігравати РП у певних підрозділах, адже часто форум очищається лідером (саме розділ заявок), і потім вже знайти докази того, що саме ця людина перебуває в одному з підрозділів, неможливо, часто це може спричинити конфлікт між старшим складом та ОС..

ДСНС, можливо, й не найцікавіша фракція в проєкті, але багатьом гравцям вона подобається, і вони намагаються її розвинути своїми силами, але часто це не дуже виходить, адже сірий геймплей набридає багатьом, але не всім. Додавання невеликої деталі до фракції може викликати зворотний інтерес у гравців, і фракція стане популярною на багатьох серверах. Звісно, не можна заперечувати той факт, що часто актив «залежить від лідера», але, на жаль, це далеко не так: інтерес до фракції зумовлений її унікальністю та можливостями. Ще з версії 2.4.7 про ДСНС як фракцію повністю забули й не оновлюють, а у версії 4.0 навіть видалили кілька елементів, що розчарувало багатьох гравців і позбавило їх інтересу до фракції.

Фракція ДСНС відіграє дуже важливу роль у грі, оскільки передбачені пожежі на складі ЗСУ, а також на ЧАЕС, і багатьом гравцям це подобається, тому фракцію, навпаки, слід вдосконалювати, а не видаляти окремі елементи. Я нічого не маю проти нових оновлень, вони мені подобаються, але моя улюблена фракція у грі - це ДСНС, і я впевнений, що для багатьох гравців теж, адже вона, найімовірніше, одна з найунікальніших за геймплеєм та механіками.

Я дуже прошу тих, хто читає цю пропозицію, зрозуміти ситуацію, а розробників - якщо ця пропозиція потрапить на розгляд (коли-небудь) - також уважно ознайомитися з нею. У моїх дописах також можна знайти давню петицію щодо масштабного оновлення (робота клопітка, але варта зусиль). Дякую за увагу!

Від себе скажу: я нікого не закликаю піднімати мою тему до небес, щоб розробники її побачили, але якщо вона вам сподобалася і ви все зрозуміли, ставте стрілку вгору, оскільки часто відповіді «За» не враховуються. Також прошу всіх хто читає дану пропозицію написати свою думку щодо цієї пропозиції у коментаріях знизу.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі