Ігор Холланд
Пенсія
- Реєстрування
- 28 Вер 2023
- Дописи
- 41
- Реакції
- 77
- Бали
- 33
Моя пропозиція:
7.00 Ухилення від РП слідства - ухилення від РП слідства, за наявності повних доказів на порушення гравця і всіх складених документів - бан 3 дні.
Підтримую!Шановні розробники, хотів би звернути Вашу увагу на те, який сенс від проведення слідчих дій? Я працюю в СБУ на 03 починаючи з жовтня, і ми провели тільки 2 суди, тільки тому що, гравці не хочуть відігравати РП. Хочу поділитися з Вами моїм досвідом, коли гравець замість того, щоб відіграти РП, створив новий обліковий запис, тим самим пішов від РП, коли у нас були готові вже всі документи. Моя пропозиція в тому, щоб у таких ситуаціях, була найсерйозніша міра покарання, тому що, ми намагаємося, заводимо всі документи і робимо усе можливе для покращення рп, на що чуємо відповідь: "Дякую, наступного разу". Це пропозиція, для зміни в правилах проєкту. Як саме Ви захочете реалізувати її мені невідомо, можливо як нове правило або як коригування ухилення від РП, різниці немає.![]()
Моя пропозиція:
7.00 Ухилення від РП слідства - ухилення від РП слідства, за наявності повних доказів на порушення гравця і всіх складених документів - бан 3 дні.