В очікуванні Пропозиції щодо покращення гри

Юра_Драгон

Шановний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
61
Реакції
36
Бали
21
1. Покращення рейтингу "Форбс"
Зараз форбс це виключно картинка, хоча до нього так важно дійти , потрібно великий проміжок часу дуже активно грати, і ось ти довго грав, якось крутився, і нарешті дістався форбсу, але по факту тобі це нічого не дає, було б чудово якби наприклад, якщо тебе місяць не збили з форбсу ти отримував якусь нагороду (наприклад 500 карбованців, або щось інше), або ще якось розділити нагороди по місці в Форбсі, зробити ще за загальний (міжсерверний форбс) якусь кращу нагороду, зараз є багато людей які можуть потрапити в форбс, але не роблять цього, тому що це немає ніякої користі, а якщо ви введете це нововведення, то буде якийсь стимул, розвиватися в грі, появиться конкуренція за місце в рейтингу форбс, а не так як зараз там постійно одні і ті ж самі люди.
2. Оновлення ЗОО Магазину
В ЗОО Магазині, відколи його добавили в гру, не було ніяких оновлень, хоча їх там можна робити безліч, додавати нових тварин, нові породи тварин, я пропоную добавити декілька нових порід котів і собак, додати нові види тварин, наприклад різновиди рибок, щоб вони прикрашали житло гравців, і було що цікавого робити вдома, годувати їх, спостерігати за ними, а то зараз будинок потрібен тільки для того, щоб там заспавнитися і кудись побігти, чи поїхати, а так буде хоть щось чим можна зайнятися вдома, і я ще пропооную, щоб ці рибки, або інші тварини давали якісь бафи, плюшки (на ваш розсуд).
3. Оновлення механіки догляду за тваринами
На скільки мені відомо зараз тваринам потрібно кожен день давати анти-глист і блохо-стоп, я розумію, що це є невідємною дією, але ж не робити це кожен день, це ж гра про реальність, а в реалі, ви ж не даєте своїм домашнім улюбленцям кожен день анти-глист і блохо-стоп, ще насткільки мені відомо, якщо тварину не вакцинувати, то вона буде хворіти кожен день, і потрібно буде робити кожен день лікування, щоб тваринка не загинула, ну я розумію що вакцинація є дуже важливою, але хіба в реалі, тварина яка не вакцинована хворіє кожен день? Я пропоную зробити вакцинацію, також доступною за ігрову валюту а не тільки за карбованці, і наладити цю систему, якщо тваринка не вакцинована не робити щоб вона кожен день хворіла, а наприклад зробити якісь дебафи для неї ( получає більше урону, або щось інше), і щоб не в вакцинованих тварин був більших шанс захворіти, але не кожен день.
4. Добавити щось цікаве для квартир в ЖК "Тетріс-Хол"
Ці квартири є досить дороговартісними, а по факту не мають ніякої цікавинки як наприклад віли (сонячні панелі), котеджі ( сонячні панелі і городи), хоча квартира в ЖК "Тетріс Хол" вартують майже як вілли, деякі котеджі, але не мають нічого особливого, я пропоную добавити якусь нову систему в ці квартири.
5. Покращення для Майнінг Фермм
Майнінг ферми це чудова система, але я пропоную, якщо майнінг ферма наприклад 4 рівня ( фармить Solana), можна поміняти щоб вона фармила Dogecoin, Tron або XRR, і так з всіма рівнями, якщо в тебе майнінг ферма якогось рівня ти можеш фармити монети, які рівнями нище. І ще я пропоную добавити можливість, ставити обладнання в чергу на доставку, зараз можна тільки замовити якийсь товар і чекати доставку, аж потім замовити інший товар, я пропоную зробити можливість черги, наприклад ти замовив відеокарту і поставив в чергу на замовлння ще 5 відеокарт, і коли приїде перша, зразу почнеться доставка другої, і так дальше.

6. Добавити якусь унікальну, масштабну пропозицію в честь обнови 3.0
Я пропоную в честь такого масштабного обновлення 3.0 зробити якусь одноразову нестандартну пропозицію, наприклад зробити можливість міняти віртуальну валюту на карбоанці ( по курсу 10.000 грн = 1 карбованець, або іншому), або якусь іншу унікальну пропозицію на ваш розсуд.

7. Невелике нововведення для бізнесів
Я пропоную, щоб в бізнесі писало не тільки заробіток за останні 6 днів, а ще писало заробіток за останній місяць, і за весь час відколи ти став власником даного бізнеса, я думаю таке невелике нововведення, але власникам бізнесів, від цього стане комфортніше, я думаю кожен хоче знати свій заробіток за весь час, а це нововедення дасть їм змогу це дізнатися.

Останнє редагування:

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Зприводу форбс - проти. Все інше - за

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі