Розглянуто Пропрошу перерозглянути скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Зелінов

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
33
Реакції
45
Бали
21
1.Нікнейм адміністратора:Ріна Мкртчян
2.Особистий нікнейм: Станіслав Зелінов
3.Посилання на скаргу:БАБАХ
4.Суть скарги:Хочу щоб дану скаргу перерозглянули тому що покарання гравцю під ніком Коля Борщук дуже мізерне,і так данний гравець обдурив мене на суму 20.000.000грн(на сервері це великі гроші)за що він отримав покарання мізерне покарання в бан на 31 день.Хочу щоб підвищили термін покарання до 6к днів тому-що сума чи маленька,ці гроші я заробляв приблизно місяць і онлайн складав від 3 до 14 годин в день і всі ці години я заробляв ці гроші.А гравець нічого не робивши заробив 20кк і пішов на відпочинок на 31 день,це смішно,якщо посудити то кожен з нас може піти обдурювати чесних гравців і отримувати бан на мінімальний термін цим сам заробляти кошти нічого не робивши.Ящоб дана персона вернулаб мені кошти або машину тоді зовсім друга справа,отримавби просто мізерне покарання і все,а так взяв просто і відпомився віддавати що небуть і отримав мізерне...Прошу перерозглянути скарту та винести чесний вирок данній скарзі.Дякую за розуміння:)

Дата походження: 12.04.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,318
Реакції
5,049
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На даний момент покарання видано за нормативами, вихилюватись від них на перший раз не буде коректно.
Людина усвідомила свою помилку і далі не буде цього повторювати. Якщо буде - покарання буде більш жорсткішим.
Вам майно було компенсовано.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі