Відмовлено Прохання | Для ГА/ЗГА/ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Максим Алмазов
  3. Суть скарги: Шановні ГА, ЗГА та ГС Держ.

Хочу щиро вибачитися за все, що було раніше, коли я перебував на посаді лідера або адміністратора. Тоді я не завжди правильно поводився, робив помилки і не завжди розумів, як правильно треба діяти. Зараз я дійсно шкодую за все, що сталося, і розумію, що можна було робити інакше.

Протягом довгого часу, коли я не був на жодних посадах, я багато обдумав. Зрозумів, що посада — це не просто якісь привілеї, а велика відповідальність. Важливо не просто слідкувати за правилами, а реально робити щось корисне для інших гравців, допомагати, де можеш, і показувати, що можна довіряти.

За цей час я працював у фракції СБУ, піднявся до 8 звання і намагався брати участь у всьому, що міг. Це дало мені досвід і показало, як важливо ставитися до роботи відповідально. Я багато чого навчився: як організувати завдання, допомогти людям, знайти правильне рішення в складній ситуації.

Я дуже хочу ще раз отримати шанс. Колись керівник Олег Галицький казав: «Кожен гравець має право на другий шанс». Саме цим я зараз і керуюся. Дуже прошу дати мені можливість зайняти посаду лідера, заступника або ігрового помічника. Обіцяю, що буду робити все, що зможу, щоб виправдати цей шанс, проявляти себе чесно і реально допомагати там, де можу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 13.10.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі