- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 745
- Реакції
- 935
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Максим Алмазов
- Суть скарги: Шановні ГА, ЗГА та ГС Держ.
Хочу щиро вибачитися за все, що було раніше, коли я перебував на посаді лідера або адміністратора. Тоді я не завжди правильно поводився, робив помилки і не завжди розумів, як правильно треба діяти. Зараз я дійсно шкодую за все, що сталося, і розумію, що можна було робити інакше.
Протягом довгого часу, коли я не був на жодних посадах, я багато обдумав. Зрозумів, що посада — це не просто якісь привілеї, а велика відповідальність. Важливо не просто слідкувати за правилами, а реально робити щось корисне для інших гравців, допомагати, де можеш, і показувати, що можна довіряти.
За цей час я працював у фракції СБУ, піднявся до 8 звання і намагався брати участь у всьому, що міг. Це дало мені досвід і показало, як важливо ставитися до роботи відповідально. Я багато чого навчився: як організувати завдання, допомогти людям, знайти правильне рішення в складній ситуації.
Я дуже хочу ще раз отримати шанс. Колись керівник Олег Галицький казав: «Кожен гравець має право на другий шанс». Саме цим я зараз і керуюся. Дуже прошу дати мені можливість зайняти посаду лідера, заступника або ігрового помічника. Обіцяю, що буду робити все, що зможу, щоб виправдати цей шанс, проявляти себе чесно і реально допомагати там, де можу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 13.10.2025