💧Євгеній Баглай💧
Підполковник ДКВС | Східна Україна
- Реєстрування
- 24 Жов 2023
- Дописи
- 32
- Реакції
- 139
- Бали
- 38
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Баглай Євгеній
- Суть скарги:
Прошу пробачити Максима Алмазова та повернути йому довіру.Максим завжди показував себе як відповідальний, розумний і справедливий лідер. На кожному сервері, де він стояв на посаді, порядок і актив були на високому рівні. Він умів тримати команду, допомагати новачкам, вирішувати конфлікти без зайвих емоцій і з повагою до кожного.
Я не пишу це вибачення як його друг. Я пишу це як людина, яка бачила, що він справді гідний бути лідером або адміністратором, якому можна довіряти.
У багатьох ситуаціях Максим доводив своїми діями, що йому не байдуже, що відбувається на сервері, він завжди ставив спільноту вище власних інтересів.
Такі люди, як він, рідкісні. Тому вважаю, що він заслуговує на другий шанс. Кожен може помилитися, але не кожен має силу визнати це і виправитися. Максим має.
Дайте йому можливість показати, що він може бути тим самим лідером, який принесе стабільність, порядок і повагу між усіма учасниками.
Тому я прошу — дайте йому можливість показати, що він вартий довіри.
Є приказка ''Завжди давайте людям другий шанс, але ніколи не давайте третій''.
І саме цей другий шанс може стати тим, що змінить усе. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:15.10.2025