Зачинено Прохання дати грошей,яке потом виявилося глузування з гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
277
Реакції
236
Бали
63
1. Нікнейм гравця: [ 32171] Віталік Ковальчишин
2. Особистий нікнейм: Амір Алієв
3. Клан порушника: БУМБОКС
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Carry
5. Суть скарги: Наскільки я пам'ятаю жебракування забороненно тимпаче у 2-ух гравців, він обманув тим що, йому потрібна допомога начебто була - а його приїхали і забрали .Діло не в грошах , а в тому що вони шукають дурнів понасміхатися! Принципіально тепер не захочеться іншим гравцям допомагати із-за таких ,будемо думати що з нас знову поглузують або оскнуть.((Завчасно дякую за розуміння.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 14.06.2025

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,542
Реакції
975
Бали
253
Вітаю!
Шановний гравець переглянувши ваші відео-докази, хочу затвердити вердикт, щодо вашого звернення.
На вашому відео-доказі гравець підтвердив той факт, що він просив у вас 1000 грн, але гравець не вимогав вас, як би це було в інших ситуаціях, перейдемо до ситуації яка сталася з вами та двума гравцями, гравці подякували вам, за ваш відгук , щодо ситуації, і попрощалися з вами у вигляді слово "Чао"
Значення слово - "Чао" з вікіпедії - В італійській мові ciao (чао) - це "привіт, здрастуйте, бувай, чао". Так само, як "алоха" на Гаваях. А в розмовній іспанській chao (чао) - це тільки "пока".
Також ніяких глузуваннь я від гравців не побачив, це було більше як подяка вам за ваш відгук на ситуацію - нічого більше.
Відповідь надав, приємної гри.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі