Відмовлено Прохання для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм:Олександр Джеффери
  3. Суть скарги:
Вітаю шановний Керівник проєкту Олег Галицький. Вже не вперше пишу дану скаргу з проханням повернути довіру на посади лідерства.

Коли на посаді ГС Держ стояв Адміністратор Семпроніо Серо він та на той момент Ілля Репецький мені ніколи не писав у заявці відмовлено і сам мені сказав що в нього до мене немає недовіри що можу подавати на посади лідера «за потреби можу надати докази»,але коли Семпроніо перевели на посаду ЗГА посаду ГС Держ зайняв Адміністратор Ілля Репецький він в кожній заявці писав «Недовіра від Старшої Адміністрації». На мою думку даний адміністратор має на мене образу за весь час поки я граю на Подільському краю і в нього до мене «Особиста Непниязнь».

Так я розумію,що не всі посади були добре мною відстояні,але кожна з нас людина має на помилки і ви можете дати їй ще один шанс який прошу у вас щоб проявити себе. Посаду лідера я не займав більше 5 місяців. За цей час я все усвідомив та змінив своє ставлення до таких посад.

Прошу взяти до уваги моє прохання та щоб його розглянув виключно Керівник проєкту

Також надам доказ де мене було схвалено на посаду лідера НПУ коли посаду ГС Держ займав Семпроніо Серо​
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_2471.jpeg

5.Дата походження:-

Вкладення

• IMG_1987.jpeg
    IMG_1987.jpeg
    169.2 Кб · Перегляди: 37

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,051
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Ваша недовіра на такі посади як Заступник, Лідер, тощо була обґрунтована Вашою історією покарань від Адміністрації та історією на посадах Лідерів та Заступників.
Вам неодноразово надавались шанси на дані посади від минулих ГС/ЗГС, а саме Ви обіймали 5 посади (3 Лідера та 2 Заступника), на даних посадах Вас знімали по порушенням правил UG (Окрім заступника НПУ Х через переведення на посаду Лідера).
Перебуваючи на проекті Ви неодноразово порушили такі правила як Образа гравців/Адміністрації/Батьків, не поважне ставлення до гравців/Адміністрації, неадекватні висловлювання, термін даних покарань був різний, від мінімального, до максимального терміну Блокування.
Остання посада була "Лідер ДКВС" з якої Вас було знято за Махінації з отриманням блокування на 6000 днів
Також, одне з покарань являється блокуванням за "Продаж ігрової валюти", що являється одне з най критичних порушень як і махінації.
Стосовно того, що коли Ви подавались на посаду "Лідер НПУ" Ви були допущені: На момент розгляду заявок в нас не було всієї інформації що до Ваших дій, поспілкувавшись з Головною Адміністрацією — ми дійшли до рішення відмовити Вас у кандидатурі на посади.
Наразі, Ви Не можете обіймати посади 9+ звання.
Для відновлення довіри на 9/10 звання Вам необхідно: Піднятись з 1-го по 8-е порядкове звання (З урахуванням усіх КД без підвищень за ГРП, Актив, тощо), не порушувати правила UKRAINE GTA на протязі всього часу (Будь-яке порушення), спробуйте подати повторне оскарження через 1 місяць, після подачі повторного оскарження ми перегляньмо усі Ваші дії, прояви на посадах, характеристику від лідера, тощо.
Примітка: Під час всього часу Ви повинні проявляти себе активно, не отримувати покарання, тощо.

Наразі в оскарженні недовіри
Відмовлено

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,064
Реакції
846
Бали
253
Вітаю

ГС Держ
надав відповідь
Наразі Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі