Схвалено Прохання до ГА/ЗГА або до Керівництва по поводу гравця Лойда Гармадона

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Рошен

Пенсія 06 | Подільський край
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
217
Реакції
94
Бали
73
Форма подачі скарги:
Нікнейм гравця: Лойд Гармадон
Особистий нікнейм: Едуард Рошен
Суть скарги: Цей гравець вже знаходиться зараз в бані на 14 днів за обман гравців, але він обманював гравців вже не одноразово і відлітав лише на 14 днів а потім повертався і продовжував далі обманювати.Тому прошу вас заблокувати даного гравця на завжди(без можливості зняти бан любими способами + перевірити всі його аккаунти і забанити тоже бо ця людина вже не зупинится і буде продовжувати обманювати гравців) бо і за таких як він пропада інтерес до гри бо ти собирав гроші а він підходить каже "Не хоч мікросхем я тобі за 100к отдам бо вони мені не треба" і потім коли йому переводять гроші то ліва з гри і це він не лише зі мною робив а з другими гравцями ось скарги на гравця( 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ) і це не всі подають на нього скарги як зробив це я бо пожалів його бо думав що він лише мене обманув а зайшовши на форум я побачив багато порушень з його сторони. А також треба забрати у цього гравця все його майно і роздати людям яких він обманув.
Докази (скріншот/відео): Всі докази више в 3 пункті + в мене докази є частинами але думаю там буде все зрозуміло( тик )

Дата порушення: з 11.05.24(можливо і раніше просто без скарг на нього) по цей день пока ви його не забаните назавжди

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Гравець отримає покарання за пунктом - NonRP Шахрайство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі