Розглянуто Прохання до зменшення сроку блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вітя Дженовезі

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Вітя Дженовезі
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги:
Прошу вас розглянути можливість зменшення терміну мого блокування до 14 днів.
Я повністю визнаю свою провину та не намагаюся виправдати свої дії. Я розумію, що порушив правила проєкту, і приймаю відповідальність за свої вчинки.
Основне покарання було видано моєму іншому акаунту. Після цього я зайшов на свій основний акаунт і побачив, що він також був заблокований за обхід блокування. На той момент я не знав, що блокування може поширюватися і на інші мої акаунти. Зараз я розумію причину такого рішення та не заперечую його.
Мені щиро шкода, що через власну необачність я опинився в цій ситуації. Я усвідомив свою помилку і зробив для себе висновки,цей випадок став для мене серйозним уроком, і надалі я суворо дотримуватимуся всіх правил проєкту.
Прошу, якщо адміністрація вважатиме це можливим, зменшити термін блокування до 14 днів. Буду дуже вдячний за таке рішення та сприйму його як можливість довести, що я зробив правильні висновки і більше не допущу подібних порушень
Дякую адміністрації за приділений час і розгляд мого звернення. Сподіваюся на ваше розуміння та позитивне рішення

З повагою.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://i.postimg.cc/sXjFg1c9/image-2026-07-03-00-03-05.png
5. Дата порушення: 03.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,841
Реакції
1,745
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Ваше основне блокування на акаунті Андрій Килька було зменшено до 14 днів.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі