Оскаржено Прохання на другий шанс для керівника Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Джеффері

Генерал ДКВС|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
203
Реакції
78
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері|9182
  3. Суть скарги:Вітаю пане керівник якшо є можливість то прошу надати мені другий шанс та розблокувати мій акаунт Микола Джеффері|9182 його заблокували за продажу віртів але наскільки я знаю продажа рахується тоді коли продав вірти а не виставив відео,це те саме що я виставлю відео напишу шо я власник проекта але добре я прошу хотяби зменшити срок покарання з 6000 днів до 30 в мене було одне покараня блокування на 7 днів за образу адміністрації але тоді я був на емоціяя та блокування оскаржив до 3 днів срока,стосовно відео мені написав друг запропонувал попробувати піймати покупців віртів і передати адміністрації щоб заблокували але що треба вищу адміністрацію попереджувати я не знав а він забув (таке було при прошлому керівнику Сергію Коваленку з попередженям ловили так людей) і друг написав оскарженя йому зменшили срок покарання до 7 днів (причина бана була така сама) а я прошу хотяби зменшити до 30 днів блокування але ГА дає відмову оскарженю тому прошу вас надати другий шанс і зменшити срок покараня,в блокувані я вже пробув 1 місяць та 10 днів також я в оскаржені якщо у вас буде вільний час дайте відповідь
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:19.08.25

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,071
Реакції
847
Бали
253
Вітаю.

Блокування буде зменшено до 7 днів.

Відбувайте покарання та робіть висновки
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі