Схвалено Прохання на помилування (розбан) | Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Вадим Матвійчук
2. Особистий нікнейм: Адам Хомс
3. Суть скарги:
Отримав бан за злив фракції, так як в один день пішов буквально весь старший склад Мерії, я порахував за потрібне розформувати всіх, що б молодший склад не фармився і не витворяв нічого без нагляду сташого складу. Три із 30+ гравців фракції пожалілись. За що я і отримав бан на 7 днів.
Прошу помилування, так як половину строку у бані вже відсидів, надалі обіцяю таких дій не повторювати.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

rwerwerwr.jpg

Скріншот за 06.03.2023

5. Дата походження: 09.03.2023

Максим Олегович

Новий гравець
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Доброго Дня незнаю хо мене посадив ну послухайте я нечайно обматюкав адміністрацію томущо мене вибиває з гри і мене ніхто із адмінів не поважає і не пітвержує то що я написав в репорт слухате мене щабанили на 14 днів оск.рідних і адміністрацію я захожу в гру а я сижу в тюрмі на 166 год причина до бана мій нік Матвій Борщ вирішіть будь ласка я теперь в грі

Максим Олегович

Новий гравець
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
я виставив в тік ток і відмітив україна гта мій тікток:redany_xyina не зважайте на нік

Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
25
Реакції
10
Бали
11
Доброго Дня незнаю хо мене посадив ну послухайте я нечайно обматюкав адміністрацію томущо мене вибиває з гри і мене ніхто із адмінів не поважає і не пітвержує то що я написав в репорт слухате мене щабанили на 14 днів оск.рідних і адміністрацію я захожу в гру а я сижу в тюрмі на 166 год причина до бана мій нік Матвій Борщ вирішіть будь ласка я теперь в грі
Ти бачу зовсім неадекват.
Якого ти в моїй скарзі шось пишеш?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі