Лоренс Дракс
Draks
- Реєстрування
- 9 Тра 2026
- Дописи
- 25
- Реакції
- 8
- Бали
- 8
- Ваш нікнейм: Лоуренс Дракс 61219
- Нікнейм адміністратора: -
- Суть скарги: Шановна адміністраціє!Прошу ще раз переглянути рішення щодо мого покарання та, якщо це можливо, розглянути можливість відновлення акаунта на сервері 01 і розблокування серійного номера.
Я повністю визнаю свою провину та не намагаюся шукати виправдань. Використання стороннього програмного забезпечення дійсно мало місце, і відповідальність за це лежить виключно на мені. За час, який минув після блокування, я повністю усвідомив свою помилку та зрозумів, наскільки необдуманим був мій вчинок.
Хочу лише звернути увагу на одну обставину. Використання стороннього програмного забезпечення відбувалося лише на сервері 07. При цьому акаунт на сервері 07 досі існує (хоч і заблокований), тоді як акаунт на сервері 01 був повністю видалений та зник з особистого кабінету. Саме тому я прошу ще раз переглянути це рішення, адже для мене воно стало найбільш болючою частиною покарання.
На сервері 01 я провів понад 4000 годин гри. За цей час у мене з'явилося майно загальною вартістю близько 350 мільйонів, було вкладено значну суму донату, а також величезну кількість часу та власних зусиль. Я граю на проєкті ще з часів оновлення 1.2, пам'ятаю стару карту, старі системи та розвиток GTA UA. За цей час я неодноразово обіймав керівні посади, активно брав участь у житті серверів і завжди із задоволенням проводив час на проєкті. Саме тому цей акаунт має для мене не лише матеріальну, а й дуже велику особисту цінність.
На сьогодні минуло вже понад три місяці з моменту мого блокування. Цей час став для мене серйозним уроком. Я повністю усвідомив наслідки своїх дій і зрозумів, що жодна тимчасова вигода не варта втрати акаунта, у який було вкладено стільки років гри.
Я не прошу скасувати відповідальність за своє порушення. Я лише щиро прошу врахувати моє каяття, багаторічну історію гри, активну участь у розвитку проєкту та всі наведені обставини. Якщо це можливо, прошу дати мені останній шанс — відновити акаунт на сервері 01 та розблокувати серійний номер.
Зі свого боку обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться. Я безумовно дотримуватимусь усіх правил проєкту й більше ніколи не використовуватиму жодного стороннього програмного забезпечення. Хочу повернутися до чесної гри та довести своїми подальшими діями, що зробив правильні висновки.
Щиро дякую за приділений час, розгляд мого звернення та вашу працю. Дуже сподіваюся на розуміння та ще один шанс.
5.Дата порушення: 27.07.2026