Відмовлено Прохання про зменшення покарання / апеляція на розгляд А.Рокса Буданова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18
Шановна адміністраціє Ukraine GTA,

Пишу вам із щирим жалем за свою поведінку, яка, на жаль, вийшла за всі межі. Я повністю визнаю, що сказав неприпустимі речі, зокрема образи на адресу батьків іншого гравця, і зараз дуже шкодую про це. Такі слова ніколи не мали прозвучати, і я щиро прошу вибачення у того, кого образив, а також у всієї спільноти.

Я був емоційно спровокований, але чудово розумію, що це не виправдання. У цій ситуації винен тільки я, і саме я повинен відповідати за свої дії.

Окремо хочу звернутися до адміністраторки Рокси Буданової — перепрошую за неприємності, які вам довелося мати через мій вчинок. Ви зробили все правильно згідно з правилами. Я не маю до вас жодних претензій і поважаю ваше рішення. Ви справедливо виконали свою роботу, і я це визнаю.

Цей випадок для мене — серйозний урок. Я зробив висновки та зобов’язуюсь надалі поводитися гідно, з повагою до кожного гравця. Я хочу бути частиною цієї спільноти на позитиві, без токсичності та агресії.

Прошу вас дати мені шанс виправитися. Якщо буде така можливість — розгляньте, будь ласка, пом’якшення покарання або дострокове зняття бана. Я також готовий особисто вибачитися перед тим гравцем, якого образив, і зробити все, що від мене залежить, аби відновити довіру.

Щиро дякую за розуміння і за те, що приділили час цьому зверненню.

З повагою, до А,Рокса Буданова та всієї Адміністрації.

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скарга складена не за встановленою формою, а отже не підлягає розгляду.

Ознайомитися з правилами подачі скарг можна тут.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі