Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоПрохання розблокувати серійний , щоб я грав на 01 | Для керівника або спец.адміна UG
Нікнейм адміністратора: -
3.Суть скарги:
Я хочу щиро звернутися до адміністрації з великим проханням переглянути моє покарання та дати мені ще один шанс. Насамперед хочу повністю визнати свою провину та чесно сказати — я дійсно зробив дуже велику помилку, за яку мені зараз дуже соромно. Уже майже три тижні я перебуваю в бані, і за цей час я багато переосмислив, зробив для себе серйозні висновки та зрозумів, наскільки необдуманим і неправильним був мій вчинок.
Мені знайомий дав програму, яку я використав на 07 сервері для фарму внутрішньоігрової валюти. У той момент я не думав про наслідки та не усвідомлював усієї серйозності ситуації. Мені здавалося, що це щось не надто важливе, але зараз я прекрасно розумію, що будь-яке стороннє програмне забезпечення — це грубе порушення правил сервера незалежно від того, з якою метою воно використовувалося. Я усвідомив, що своїми діями порушив чесний баланс гри, проявив неповагу до правил сервера та підвів довіру адміністрації.
Я не намагаюся виправдовувати себе або перекладати відповідальність на інших людей. Так, програму мені дав знайомий, але остаточне рішення використати її прийняв саме я. І тільки я несу за це повну відповідальність. Зараз я це прекрасно розумію та приймаю. Мені дуже шкода, що через власну дурість та необдуманість я допустив таку ситуацію.
За цей час блокування я зрозумів, наскільки сильно ціную цей сервер. Я провів тут дуже багато часу, вклав свої сили, нерви, емоції та отримав величезну кількість хороших моментів. І тільки зараз, коли втратив можливість грати, я по-справжньому зрозумів, наскільки це було для мене важливо. Повірте, цей бан став для мене дуже серйозним уроком, який я запам’ятаю надовго.
Я усвідомив, що жодна вигода, гроші чи швидкий розвиток не варті втрати акаунта, довіри адміністрації та можливості грати чесно разом з іншими людьми. Тепер я повністю змінив своє ставлення до подібних речей і зрозумів, що правила існують для всіх однаково, і їх потрібно поважати незалежно від ситуації. Якби я міг повернути час назад — я б ніколи не повторив цього вчинку.
Також хочу додати, що за весь час гри я дуже полюбив цей сервер і справді був відданим гравцем. За весь час я задонатив приблизно 8–10 тисяч гривень, тому що мені дійсно подобався сервер і я хотів підтримувати його розвиток. Для мене це були не просто гроші, а прояв моєї поваги та любові до проєкту. Саме тому мені зараз особливо боляче усвідомлювати, що через одну дурну помилку я можу остаточно втратити можливість грати тут.
Ці майже три тижні в бані дали мені багато часу подумати над своїми діями. Я дійсно все усвідомив та зрозумів, наскільки безглуздим був мій вчинок. Мені дуже соромно перед адміністрацією та перед гравцями за те, що я порушив правила сервера та підвів довіру. Я щиро каюсь у тому, що зробив, і можу чесно сказати — це стало для мене великим уроком.
Я більше не хочу ризикувати своїм акаунтом, репутацією чи можливістю грати через будь-які сторонні програми або нечесні способи гри. Даю слово, що надалі гратиму виключно чесно, без читів, макросів, стороннього ПЗ чи будь-яких спроб отримати перевагу нечесним шляхом. Я зробив для себе дуже серйозні висновки та не хочу більше повторювати подібних помилок.
Я дуже прошу адміністрацію врахувати те, що я щиро визнав свою провину, усвідомив свої помилки та справді змінив ставлення до таких речей. Будь ласка, дайте мені ще один шанс. Я дуже хочу повернутися на сервер, продовжити грати чесно та довести своїми подальшими діями, що я зробив правильні висновки та подібне більше ніколи не повториться. Щиро прошу вибачення за свій вчинок та сподіваюся на ваше розуміння і можливість отримати останній шанс.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.