👑Адам Хомс👑
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Гру 2023
- Дописи
- 83
- Реакції
- 63
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:ГС Держ та Софія Лісова
- Особистий нікнейм:Тайлер Хомс
- Суть скарги:
Вітаю, шановний ГА!
Хочу звернутися до вас з проханням щодо ситуації, що склалася з адміністраторами ГС. Зокрема, прошу звернути увагу на наступне:- Софія Лісова розглянула скаргу, яку я подав на зам. лідера ЗСУ, і, як результат, винесла мені зауваження через нібито образливі слова на адресу гравців. Однак я не вимовляв цих слів. Всі вислови, що містили образи, належать гравцю Олександру Андрійовичу, а не мені. Софія прийняла рішення про покарання, не перевіривши цей факт.
- Тимур Волков, як адміністратор, видав мені догану у фракції ВРУ за порушення правил, що, на мою думку, є несправедливим. Я не сказав нічого образливого, і всі помилки, що стосуються розуміння ситуації, лежать на адміністраторах, а не на мені.
- Я вимагаю провести перевірку щодо компетентності адміністрації ГС, зокрема Софії Лісової та Тимура Волкова, з огляду на їхню неуважність та необґрунтовані покарання. Також прошу скасувати мою догану у фракції ВРУ, оскільки я не порушував правила.
- Крім того, звертаю вашу увагу на те, що Кирило Громов, зам. лідер ЗСУ, сказав образливі слова, але до нього не було застосовано жодного покарання. Це створює відчуття нерівності в покараннях для гравців. Я прикріплю відео від гравця Олександра Андрійовича (фрапс), де чітко чути, як він вимовляє образливі слова. Це також буде чути на моєму фрапсі, що підтверджує мою правоту.
- Також маю запитання щодо правил використання ненормативної лексики в Дискорді. Якщо в грі за це надаються покарання, чи повинна бути така ж практика в інших середовищах?
Я прикріплю відео та фотографії, що підтверджують мою правоту.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відео доказ моей скарги - Це відео доказ Олександра - Фото доказ мого покарання
- Дата походження:22.08.2025
Останнє редагування модератором: