Розглянуто Прохання щодо видання догани адміністраторам та скасування покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

👑Адам Хомс👑

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
83
Реакції
63
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:ГС Держ та Софія Лісова
  2. Особистий нікнейм:Тайлер Хомс
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановний ГА!
    Хочу звернутися до вас з проханням щодо ситуації, що склалася з адміністраторами ГС. Зокрема, прошу звернути увагу на наступне:
    1. Софія Лісова розглянула скаргу, яку я подав на зам. лідера ЗСУ, і, як результат, винесла мені зауваження через нібито образливі слова на адресу гравців. Однак я не вимовляв цих слів. Всі вислови, що містили образи, належать гравцю Олександру Андрійовичу, а не мені. Софія прийняла рішення про покарання, не перевіривши цей факт.
    2. Тимур Волков, як адміністратор, видав мені догану у фракції ВРУ за порушення правил, що, на мою думку, є несправедливим. Я не сказав нічого образливого, і всі помилки, що стосуються розуміння ситуації, лежать на адміністраторах, а не на мені.
    3. Я вимагаю провести перевірку щодо компетентності адміністрації ГС, зокрема Софії Лісової та Тимура Волкова, з огляду на їхню неуважність та необґрунтовані покарання. Також прошу скасувати мою догану у фракції ВРУ, оскільки я не порушував правила.
    4. Крім того, звертаю вашу увагу на те, що Кирило Громов, зам. лідер ЗСУ, сказав образливі слова, але до нього не було застосовано жодного покарання. Це створює відчуття нерівності в покараннях для гравців. Я прикріплю відео від гравця Олександра Андрійовича (фрапс), де чітко чути, як він вимовляє образливі слова. Це також буде чути на моєму фрапсі, що підтверджує мою правоту.
    5. Також маю запитання щодо правил використання ненормативної лексики в Дискорді. Якщо в грі за це надаються покарання, чи повинна бути така ж практика в інших середовищах?
      Я прикріплю відео та фотографії, що підтверджують мою правоту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відео доказ моей скарги - Це відео доказ Олександра - Фото доказ мого покарання
  5. Дата походження:22.08.2025​

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація досить спірна, догану буде знято, з приводу заст. лідера ЗСУ, він є бед копом, якщо ви вважаєте що він перевищив свої повноваження можете написати скаргу будемо додатково перевіряти це, в наступний раз попрошу вас спілкуватись більш адекватно враховуючи вашу посаду, навіть якщо це відбувається у стороньому діскорді, також не забувайте що коли ви знаходитесь у грі вам необхідно перебувати у офіційному діскорді 04 серверу, якщо у вас є додаткові питання можете звернутись у діскорді - mikolajovich1

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі