Дмитро Вальдес ꑭ
Рижик | Південна Україна
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 214
- Бали
- 48
- Вік
- 26
Нікнейм адміністратора: ГА ЗГА
Особистий нікнейм:3828
Суть скарги: Вітаю! Я Дмитро Дайшенко , і подався на лідера ЗСУ, наскільки ви знаєте мою заявку на кандитатуру не приймають іза недовіри. Но блокування отримав у Січні , за мою ігрову історію це 1 бан, що може довести що не сильно порушив за 3 роки гри, не кожен гравець може добитися такого упсіху, наскільки ви знаєте ви мені дали шанс но уроки нажаль не дали мені шанс, наразі я можу спокійно грати та займати посади тільки десь дня 3 не зможу грати або меньше. Я розумію тещо мій шанс ще діє но поки я встану на високу посаду пройде безліч часу, також треба завісти довіру, тому і заернувся до вас за запитанням чи можливий допуск до обзвону, наскільки знаєте заявки я хочу стати лідером ЗСУ з 13 років, за всю історію в ЗСУ я провів безліч часу і я займав високі посади , і не тільки в ЗСУ, мої покарання теж замалі тому дуже прошу зробити допуск до обзвону , якщо не допустять буду підкорювати посади Полковників, якщо приймуть і не пройду то тоді буде не остання спроба , сподіваюсь на вашу відповідь, дякую вам за все.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
Дата походження:За всю ігрову історію 25.11.2022 , з 05: 12.04.2023