Назар Легенда ❤
ПП ЗСУ | Екс - Полковник СБУ
- Реєстрування
- 30 Кві 2024
- Дописи
- 401
- Реакції
- 287
- Бали
- 436
1. Ваш нікнейм та ID:
Назар Легненда #88463
2. Нікнейм адміністратора:
Сл.ЗСУ / ГС Держ
3. Суть скарги:
Вітаю, це звертання до ГС держу.
Вчора у мене повинен був бути обзвон на 3-L ЗСУ. Але нажаль коли дійшла моя черга до обзвону, ГС держ покинув канал, як мені повідомили пізніше.
Через хвилин 10-15 мене перекинули до голосового каналу, та повідомили що сьогодні я вже не зможу пройти обзвон.
Ми дійшли висновку що перенесемо мені обзвон, на 06.08 об 19. але нажаль я був у друга на ДН (Дені Народженні) та прийшов додому о ~ 19:30.
Написавши L-ЗСУ він мені відпопів:
Я розумію, що я сам запізнився, але прошу по людськи мене зрозуміти, у мене телефон змаланний, повідомити заздалегідь я не міг.
Чи може ГС/ЗГС держ з Сл.ЗСУ та L-ЗСУ знайти хочаб 30 хв у свому графіку для мене, та мого обзвону.
Дякую!
Також прошу ГА подивитися ЛС ТГ, з приводу цієї скарги
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
---
5. Дата порушення:
---
Назар Легненда #88463
2. Нікнейм адміністратора:
Сл.ЗСУ / ГС Держ
3. Суть скарги:
Вітаю, це звертання до ГС держу.
Вчора у мене повинен був бути обзвон на 3-L ЗСУ. Але нажаль коли дійшла моя черга до обзвону, ГС держ покинув канал, як мені повідомили пізніше.
Через хвилин 10-15 мене перекинули до голосового каналу, та повідомили що сьогодні я вже не зможу пройти обзвон.
Ми дійшли висновку що перенесемо мені обзвон, на 06.08 об 19. але нажаль я був у друга на ДН (Дені Народженні) та прийшов додому о ~ 19:30.
Написавши L-ЗСУ він мені відпопів:
Чи може ГС/ЗГС держ з Сл.ЗСУ та L-ЗСУ знайти хочаб 30 хв у свому графіку для мене, та мого обзвону.
Дякую!
Також прошу ГА подивитися ЛС ТГ, з приводу цієї скарги
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
---
5. Дата порушення:
---