Дмитро Абрамов.
Новий гравець
- Реєстрування
- 15 Кві 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
1. Ваш нікнейм:Дмитро Абрамов
2. Нікнейм адміністратора:??
3. Суть скарги:
Шановний головний адміністраторе,
Я звертаюся до Вас із проханням переглянути моє блокування на сервері Ukraine GTA.
Я повністю визнаю свою провину та розумію, що написав неприйнятне повідомлення в чаті. Це було емоційне висловлювання, за яке мені щиро соромно. Я не мав на меті образити гравців або порушувати правила сервера.
Прошу вибачення перед адміністрацією та гравцями за свою поведінку. Надалі обіцяю дотримуватись усіх правил і поводитися коректно.
Мені дуже подобається цей сервер, і я хочу й надалі грати, розвиватися та бути частиною спільноти.
Прошу дати мені ще один шанс і розблокувати мій акаунт.
З повагою,Дмитро Абрамов!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
:
5. Дата порушення:22.04.2026
2. Нікнейм адміністратора:??
3. Суть скарги:
Шановний головний адміністраторе,
Я звертаюся до Вас із проханням переглянути моє блокування на сервері Ukraine GTA.
Я повністю визнаю свою провину та розумію, що написав неприйнятне повідомлення в чаті. Це було емоційне висловлювання, за яке мені щиро соромно. Я не мав на меті образити гравців або порушувати правила сервера.
Прошу вибачення перед адміністрацією та гравцями за свою поведінку. Надалі обіцяю дотримуватись усіх правил і поводитися коректно.
Мені дуже подобається цей сервер, і я хочу й надалі грати, розвиватися та бути частиною спільноти.
Прошу дати мені ще один шанс і розблокувати мій акаунт.
З повагою,Дмитро Абрамов!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
5. Дата порушення:22.04.2026