Розглянуто Прошу вас змилуйтесь!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Острозький

Новий гравець
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
5
Реакції
2
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора:sonik1085-CP

2.Особистий нікнейм:Василь Острозький

3.Суть скарги: В мене в житті забрали майже все дитинство,дім, прошу вас прозблокуйте дайте мені хоч якось відволікти себе від подій в країні прошу вас невже у вас немає тієї доброти прошу вас .На початку війни я був вимушений покинути свій дім рідний Херсон я знаю вам байдуже якщо ви це читаєте прошу вас розбаньте мене дайте хоч якусь радість.Вітаю, шановна адміністрація, я був покараний за образу адміністрації і мені скоротили термін на 7 днів, я дуже хочу грати бо вийшло оновлення гри. Можемо зв'язатися в діскорді (vasil0726) де я можу зайти у войс і пояснити чому я образив.І якщо ви зможете я буду вдячний бо ця гра є дуже важливою і тільки вона може мені принести радість бо життя ітак принесло мені багато перешкод.Я би хотів ще зменшити покарання ( більше такого не повториться чесно).Дякую вам дуже надіюсь що ви зможете допомогти мені і дякую вам за те що ви змогли принести скільки щасливих моментів ,бо в моєму житті їх мало.Слава Україні!Прошу вас я вам напевно надоїв але будьласка змилосердіться надімною.Дякую!!!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (прикріпив)

5.Дата походження:12 квітня

Вкладення

• photo_2025-04-24_18-57-27.jpg
    photo_2025-04-24_18-57-27.jpg
    417.3 Кб · Перегляди: 63

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Ваш аккаунт розблокований
При повторному порушені в амністії буде відмовлено

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі