Розглянуто Прошу вибачення (Діскорд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Вер 2023
Дописи
53
Реакції
9
Бали
11
1. Discord сервер : Всі
Ім'я та прізвище модератора : JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord : oleg_yakuza
4. Суть звернення : Прошу вибачення за те що я порушив правила. Я не знав що цього не можно робити, бо мій друг таке зробив та його не забанили та мені потрібно було це теж. ( сама суть того, те що ми шукали донора який зміг би скинути ігровою карткою гроші на акаунт на одному сервері, а я кинув би йому теж саму суму йому. Я не розумію чому це заборонено, бо це не порушує економіку, а навпаки комісія більшість грошів забирає.) (Друга теж покарали коли ми перевіряли чи забанять його в другий раз.) Обіцяю що цього більше не повториться, бо я вже зрозумів що це заборонено, за весь час на перебуванні діскордів а саме 2 роки я не порушував таких серйозних порушень, але це не оскаржується, тому це на ваше розсмотрення прощавати мене чи ні.
5. Докази (скріншоти/відео):
1749677960621.png

6. Дата видачі покарання:22.04.2025 15:18

Останнє редагування:

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
Вітаю, шановний гравець.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт: Ви намагалися перемістити майно з 01 серверу на 06 (системно це не можливо) тому ви шукали гравців "Донорів".
Це порушує правила нашої спільноти, проте враховуючи що до цього у вас не було критичних порушень то блокування буде знто.

Прохання ознайомитися із правилами UKRAINE GTA та правилами Discord спільноти, щоб в майбутньому уникати порушень.

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі