Розглянуто Прошу вибачення за свій вчинок.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
123
Реакції
212
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Ростислав Романович
  2. Особистий нікнейм: Єгор Юрійович
  3. Суть скарги: Вітаю! Така ситуація, заходжу в свій котедж до моєї офіційної дружини. Телепортується адміністратор. Без вагомої причини, не по репорту! Тим самим порушує адмін правила, використання адмін прав для власних цілей! І Говорить при мені що це його дружина і починає насміхатись! Тим самим задіває честь і гідність людини в першу чергу! Попросив його покинути територію будинку! Після чого Адміністратор ігнорував моє прохання. І я вчинив такі дії які його зачепили. Так само як він образив моє Я! Я зайшов в діскорд, до нього в войс і висказав всю свою думку про його вчинок як адміністратора і те що я про нього думаю! Тому що справжній чоловік в якого є в житті дружина таке не зробить. Але Адміністратору мало жінки в житті він хоче ще в грі.... Але такого не буде! Згоден теж багато чого можливо сказав лишнього, але це було на адреналіні. Мене данна ситуація дуже сильно заділа! Тому вирішую написати оскарження, для того щоб відновити гру на 04 сервері. Тому прошу вибачення перед UG team - та Керівництвом UG. Прошу ввійти в моє становище та зняти блокування. На перед більше з даним адміністратор пересікатися не буду. І не буде ніяких конфліктних ситуацій з моєї сторони. Дякую! Надіюсь на амністію яка відбулася в оновленні 3.0. Тому ще раз вибачте.... Я усвідомив свою помилку.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ Доказ
  5. Дата походження:29.06.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Говорить при мені що це його дружина і починає насміхатись!
Вітаю, переглянувши ваші докази можу сказати що адміністратор поступив себе не досить коректно у цій ситуації, з ним буде проведено бесіду, враховуючи ці факти блокування буде знято, до вас прохання знайти спільну мову з адміністратором та вирішити всі наявні конфлікти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі