Відмовлено Прошу вибачення // 04

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Makson KnyaZz

Анти-Герой / Молодой Талант
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
34
Бали
21
Вік
26
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: JuniperBot
3. Особистий нікнейм (Discord): Хамато Йоши
4. Суть скарги: Прошу вибачення за те що я вкоїв, 14 грудня я спокійно грав в Ukraine Gta, і зі мною склалась слідуюча ситуація: я спокійно грав нікого не чіпав, після до мене приставав один чоловік і спровокував мене образою батьків, і це насправді була провокація з його сторони, а в цей час нашою з ним сваркою я просив щоб мені допомогла адміністрація, адміністрація допомогла, дала йому покаранння, за те після цього дали і мені, я дуже був ображений на адміністрацію що вони дали мені муту більше ніж тому що мене спровокував, після муту я був дуже злим і хотів поговорити з адміністрацією, поговорити у нас не вишло, і я почав трохи говорити зайве про адміністрацію, після мені дали бан на сервері 04, після цього я був дуже розлючений, і у діскорду написав дуже погані речі про адміністрацію, з цього я зробив висновок, що я ось так кину той проект на якому я грав сидячі на онлайн-парах, та дуже круто проводив свій час у цій грі, чесно кажучі я дуже обожнюю наш проект, і не хотілось з ним так прощатись я багато раз намагався кинути цю гру, але моє тяготіння до неї як у тих людйе які курять до тютюнових виробі ( як залежність ), я скажу чесно я така людина яка вчюсь тільки на своїх помилках, ну ми ж люди нам суджено помилятись ми ж не роботи, я зробив особисті висновки, дякую вам за увагу що ви розглянете моє звернення, далі всі дії і рішення за вами!
5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження: 14.01
1706455741256.png

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Ватаю!
Не можливо знайти Вас за таким нікнеймом.
Тут в коментарі вкажіть Ваш нікнейм з діскорду, знайти в профілі можна.
1706473269633.png

Makson KnyaZz

Анти-Герой / Молодой Талант
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
34
Бали
21
Вік
26

Тая Лайтова

𝓛𝓲𝓭𝓮𝓻 𝓥𝓞𝓛𝓚𝓞𝓥
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
530
Реакції
403
Бали
123
Шановний гравець, Ви були заблоковані за грубе порушення правил серверу, а саме:
3.Ображування рідних (навіть їх згадування, як у поганому, так і завальованому сенсі) -Карається: блокуванням аккаунта на сервері.

Дане покарання оскарженню не підлягає.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі