Відмовлено Прошу вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Хомс

HOMS - 100 ❤
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
27
Реакції
24
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Юрій Хомс( Колишній "Юрчик Український")
  3. Суть скарги:
    Доброго дня.Хочу попросити переглянути мій бан або хоча б зменшити строк. Я граю на Ukrain GTA майже з самого відкриття, вклав багато часу та сил у розвиток свого персонажа, завжди дотримувався правил, і до 25.04 не мав жодних порушень (просто це останній скрін порушень *тик*
    На жаль, ситуація, яка сталася — це прикра випадковість. У мене в гостях був двоюрідний брат (13 років). Я був на онлайн-уроці й попросив його просто посидіти біля ПК, щоб при потребі щось відповісти вчителю. Він побачив, що в мене встановлена гра, і попросив спробувати, бо мріє про свій комп’ютер. Я показав йому, як усе працює, і пішов у ванну.

Коли повернувся — побачив, що він сидить у сльозах, а на екрані табличка з баном. Як виявилось, знайомий порадив йому використати чіт, сказав, що "ніхто не помітить". Він послухався, не розуміючи, що це може мати серйозні наслідки.

Я розумію, що відповідальність лежить на мені, бо акаунт мій. Але прошу з розумінням поставитися до ситуації: порушення зробив не я, і раніше я жодного разу не порушував правила.

Готовий понести відповідальність, але дуже прошу хоча б зменшити строк бана.
    Цей проєкт для мене справді важливий, і я хочу мати можливість повернутись до гри.
    Дякую за увагу і сподіваюся на ваше розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата походження: 29.04.2025// 10:03

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Оскарженню не підлягає, це не перше ваше блокування на 05 сервері ви також були заблоковані за використання стороннього ПЗ

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі