Юра Хомс
HOMS - 100 ❤
- Реєстрування
- 20 Січ 2023
- Дописи
- 27
- Реакції
- 24
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
- Особистий нікнейм: Юрій Хомс( Колишній "Юрчик Український")
- Суть скарги:
Доброго дня.Хочу попросити переглянути мій бан або хоча б зменшити строк. Я граю на Ukrain GTA майже з самого відкриття, вклав багато часу та сил у розвиток свого персонажа, завжди дотримувався правил, і до 25.04 не мав жодних порушень (просто це останній скрін порушень *тик*
На жаль, ситуація, яка сталася — це прикра випадковість. У мене в гостях був двоюрідний брат (13 років). Я був на онлайн-уроці й попросив його просто посидіти біля ПК, щоб при потребі щось відповісти вчителю. Він побачив, що в мене встановлена гра, і попросив спробувати, бо мріє про свій комп’ютер. Я показав йому, як усе працює, і пішов у ванну.
Коли повернувся — побачив, що він сидить у сльозах, а на екрані табличка з баном. Як виявилось, знайомий порадив йому використати чіт, сказав, що "ніхто не помітить". Він послухався, не розуміючи, що це може мати серйозні наслідки.
Я розумію, що відповідальність лежить на мені, бо акаунт мій. Але прошу з розумінням поставитися до ситуації: порушення зробив не я, і раніше я жодного разу не порушував правила.
Готовий понести відповідальність, але дуже прошу хоча б зменшити строк бана.
Цей проєкт для мене справді важливий, і я хочу мати можливість повернутись до гри.
Дякую за увагу і сподіваюся на ваше розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
- Дата походження: 29.04.2025// 10:03