Відмовлено Прошу виключення для посади Мера Д. \\ Артем Українець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм: Кирило Авемі
  3. Суть скарги: Прошу виключення для посади Міського голови Дніпра, в мене 14 лвл, я набю лвл на посаді Міського голови 15 лвл за 1 день, я прошу виключення тому що в мене такі
  4. Лідерські якості:
    • Я маю досвід управління командою та організацією, що підтверджує мою здатність ефективно керувати містом та вирішувати складні проблеми.
  5. Розуміння місцевих потреб:
    • Я добре обізнаний з проблемами та потребами нашого міста, оскільки живу тут значний час і активно беру участь у житті громади.
  6. Ініціативність та інноваційність:
    • Я маю конкретні ідеї та пропозиції щодо покращення міської інфраструктури, економіки, екології та соціальної сфери. Мої ініціативи базуються на новітніх підходах та інноваціях.
  7. Прозорість та чесність:
    • Я готовий забезпечити прозоре управління, регулярно звітувати перед громадою та запобігати корупції.
  8. Комунікабельність та вміння слухати:
    • Я вмію ефективно спілкуватися з громадянами, вислуховувати їхні проблеми та потреби, знаходити компроміси та враховувати думку кожного.
  9. Вміння залучати ресурси:
    • Я маю досвід залучення інвестицій та інших ресурсів для розвитку міста, що дозволить реалізовувати масштабні проекти.
  10. Соціальна відповідальність:
    • Я активно беру участь у благодійних акціях та соціальних проектах, демонструючи свою відданість поліпшенню життя громади.
  11. Енергія та мотивація:
    • Я повний енергії та ентузіазму для роботи на благо нашого міста. Моя мотивація та рішучість здатні надихнути інших на спільну роботу.
  12. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  13. Дата походження: 17.06.2024

Додаткова інформація: Я заступник міського голови і я працюю 24 на 7, грі приділяю більше 10 годин, будь ласка..

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Нажаль виключення по рівню не можливо зробити, вище гравці написали вам інформацію.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі