Кирило Шило
Юрист
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 137
- Реакції
- 89
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Артем Українець
- Особистий нікнейм: Кирило Авемі
- Суть скарги: Прошу виключення для посади Міського голови Дніпра, в мене 14 лвл, я набю лвл на посаді Міського голови 15 лвл за 1 день, я прошу виключення тому що в мене такі
- Лідерські якості:
- Я маю досвід управління командою та організацією, що підтверджує мою здатність ефективно керувати містом та вирішувати складні проблеми.
- Розуміння місцевих потреб:
- Я добре обізнаний з проблемами та потребами нашого міста, оскільки живу тут значний час і активно беру участь у житті громади.
- Ініціативність та інноваційність:
- Я маю конкретні ідеї та пропозиції щодо покращення міської інфраструктури, економіки, екології та соціальної сфери. Мої ініціативи базуються на новітніх підходах та інноваціях.
- Прозорість та чесність:
- Я готовий забезпечити прозоре управління, регулярно звітувати перед громадою та запобігати корупції.
- Комунікабельність та вміння слухати:
- Я вмію ефективно спілкуватися з громадянами, вислуховувати їхні проблеми та потреби, знаходити компроміси та враховувати думку кожного.
- Вміння залучати ресурси:
- Я маю досвід залучення інвестицій та інших ресурсів для розвитку міста, що дозволить реалізовувати масштабні проекти.
- Соціальна відповідальність:
- Я активно беру участь у благодійних акціях та соціальних проектах, демонструючи свою відданість поліпшенню життя громади.
- Енергія та мотивація:
- Я повний енергії та ентузіазму для роботи на благо нашого міста. Моя мотивація та рішучість здатні надихнути інших на спільну роботу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 17.06.2024
Додаткова інформація: Я заступник міського голови і я працюю 24 на 7, грі приділяю більше 10 годин, будь ласка..