Льоха Американець
Козак
- Реєстрування
- 8 Сер 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 7
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: SERVER
- Особистий нікнейм: Льоха Американець
- Суть скарги: Прошу вислухайте мене, мене заблокували за мульти аккаунт але я до цього заходив в тех підтримку в тг та питав чі можна мати більше двох аккаунтів на одному сервері вони сказали ні і я зрозумів що б створити новий аккаунт мені потрібно видалити 2 інших аккаунта на яких прошу замітити я не грав! в мене є один основний аккаун і це Льоха Американець а я зараз пишу за твінк Мухамед Абдуллоєв якій створив буквально 5 годин тому на данний час (20:23) я писав на форум щоб мені видалили аккаунт перший та хотів після нього же написати щоб мені видалили аккаунт другій, та я думав ми мені їх видалите і я зможу грати на одному аккаунті а третіх Льоха Американець буде просто стояти та все! Тому прошу знайти якійсь компроміс та домовитись з вами на рахунок розбану (я буду грати на аккаунті Мухамед Абдуллоєв а аккаунт Льоха Американець хотів оставити як згадку про основний аккаунт та даже не заходити на нього) та хочу ще добавити що на перший аккаунт я сьогодні зайшов з ціллю подивитись серійний номер а не пограти а на другій аккаунт я зайшов буквально не на більше 15 хвилин та я даже не хотів на ньому робити бо хотів подивитись данні для наступної скарги щоб його тоже видалили. На цьому все, прошу поставитись до цієї скарги не як до чогось поганого тому що я люблю ваший проект та не хотів би покидати його я зробив твінк не з ціллю зашкодити комусь а для власних цілей (розвиватись з чистого листа).
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/zVHWDbpG
- Дата походження:13.11.2025