Розглянуто Прошу дати можливість проявити себе знову!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Владислав Тарасенко
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація 03 сервера.
Хочу звернутися до вас із проханням розглянути мою кандидатуру на посаду адміністратора.
Перш за все прошу вибачення перед адміністрацією, якщо раніше я був у чомусь грубим або некоректним у спілкуванні. Я усвідомлюю свої помилки та роблю відповідні висновки.
Щодо розгляду моєї кандидатури на посаду ІП, хочу зазначити, що маю значний досвід комунікації з гравцями та підлеглими. Як вам відомо, раніше я вже перебував на вашому сервері на посаді адміністратора, а саме ІП. У той період у мене виникли певні непорозуміння з керівництвом адміністрації. Це було пов’язано з моїм підвищенням на посаду модератора. На той момент я не повністю розумів свої помилки та не усвідомлював, що в деяких ситуаціях був неправий у спілкуванні з керівництвом. Я дозволяв собі сумніватися в їхніх рішеннях, хоча адміністратори мали значно більше досвіду та краще розуміли ситуацію.
Тоді мені здавалося, що просувають лише друзів, а не тих, хто дійсно працює. Проте з часом я зрозумів, що проблема була не в упередженості, а в тому, що я сам не допрацював та не виконав усіх необхідних вимог.
Зараз я повністю усвідомлюю свої попередні помилки та прошу надати мені другий шанс проявити себе. Обіцяю виконувати свої обов’язки відповідально, якісно та стабільно. Активність буде значно вищою, а всі попередні недоліки я врахую та не допущу їх повторення.
Я готовий розпочати працювати на більш складному рівні обов’язків, ніж раніше, щоб довести свою відповідальність та готовність до цієї посади. Гарантую сумлінне виконання всіх покладених на мене завдань.
Дякую за увагу та сподіваюся на позитивне рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -

5. Дата порушення: 20 02 2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Наразі на посаді адміністратора, ми не готові з вами співпрацювати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі