Оскаржено Прошу дати розбан як ви казали пройшов майже місяць

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Синяк

Новий гравець
Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора:Тімур Волков
  2. Особистий нікнейм:Михайло Синяк
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клац
  4. Дата походження:05.03.2025
  5. Суть скарги:

Шановний Тімуре Волкове,

Звертаюсь до Вас із щирим вибаченням і проханням. Майже місяць тому мій акаунт було заблоковано за використання чітів — на 6000 днів. Це жахливе число, яке стало для мене гірким нагадуванням про необачний і абсолютно неправильний вчинок.

Я повністю визнаю свою провину. Це була моя найбільша помилка у грі. На той момент я не до кінця розумів, наскільки серйозні наслідки може мати порушення правил. За цей місяць я переосмислив усе. Мені дійсно соромно перед спільнотою, перед розробниками та перед Вами особисто, як перед адміністратором, який змушений був вжити відповідних заходів.

Прошу Вас дати мені шанс на виправлення. Я готовий почати все з чистого аркуша, чесно і з повагою до правил. Обіцяю: нічого подібного більше не повториться.

Розумію, що 6000 днів — це практично вічність. Тому щиро прошу Вас переглянути мою ситуацію і, якщо можливо, зменшити термін блокування або дати мені можливість повернутися в гру хоча б на умовному випробувальному терміні.

Дякую за увагу. Сподіваюсь на розуміння і другий шанс.

З повагою,Михайло Синяк

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Даю вам останній шанс, можете створити новий аккаунт та розпочати гру з початку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі