Розглянуто Прошу дати ще один шанси себе проявити на Лідерці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лют 2025
Дописи
11
Реакції
25
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Максім Сокол
  3. Суть скарги: Я перший раз стояв на посаді лідера Моз.Дніпр. На той час ГС/ЗГС.держ був Максим Чесний,Дмитро Скакун і я трохи порушвав правила лідерів і мені видали варни і я подумав би стати на ІП я подав заявку на ІП але була відмовлена за причиною малий досвіт на посаді Лідера і сказали стати ще раз на посаду Лідера/Заступника і я подався на лідерку ЗСУ і мені відмовили з причиною недовіра. Буд ласка дайте ще раз мені шанси проявити себе на лідерці.І я приношу вибачання за першу свою лідерку і більше так не получеться як на першій лідерці.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):--------
  5. Дата походження:15.02.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю! Я рекомендую Вам спробувати спочатку проявити себе на посаді заступника, після чого, впевнений, якщо у вас є дійсно таке бажання на посаду лідера - то у вас все вийде і Ви зможете стати на омріяну посаду. Якщо у вас будуть додаткові питання, ви завжди можете зв'язатись зі мною на пряму у діскорд.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, згодна з коментарем ГС Держ, в вашій ситуації потрібно починати з посади заступника державної організації, якщо бажаєте далі розвиватись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі