Відмовлено Прошу дуже сильно розглянути скаргу скам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Мамаєв

Отаман| 07
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
154
Реакції
156
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Денис Мамаєв [1117]
2. Нікнейм порушника: Олександр Брабуз [1090]
3. Суть скарги: Кароче домовився я зтею людиною що продаю йому Котедж за 2.000.000 а він мені Крика Червоного, потім ще підїхав дав Скіна Стильного Хлопця і він морозиться обманює каже що Світло , виключають ,а бо в нього сідає ноут прошу розглянути скаргу дуже сильно на уважність та повернути мені катедж і скін , або просто відати Крика Червоного! Додатково прошу переглянути мої і його логи!! Вибачаюся за те що на деяких відео не чути звук але там є чутно розмову в дс також надам повну переписку з дс як докази! Прошу ГА КА зв"язатися покажу з ним розмову відкат так як ютуб це відео не пропускає !
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Передача Котеджа (ТаймКод 01:26) + він Показав що в нього є Крик ,Лівнув після катеджа Тайм 7:54 , Передача Скіна Тайм 8:50 + чекніть логи ,Тайм код 2;22 він каже що внього офнули світло але він в грі і не впускав в катедж Тайм 4:12 що він в катеджі ,ТаймКод 3:43 лівнув з гри Додатково надаю переписку з дс:Тик і саме цікаве В нього сів ноут і світло оф , мене заблокував і я його бачу в грі як це ?
5. Дата порушення: 13.06.2026

Останнє редагування:

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,077
Реакції
424
Бали
223
Вітаю переношу скаргу до відповідного розділу

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,804
Реакції
570
Бали
253
Вітаю.
На жаль, у Вас немає прописаного RP договіру купівлі/обміну.

Згідно пункту 11.8 загальних правил Ukraine GTA:

Звертаємо увагу! Якщо на доказах відсутні нижчезазначені умови проведення обміну/покупки/видачі в борг - договір вважається не дійсним:
  • відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер​
  • вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)​
  • будь-яке словесне/текстове/візуальне підтвердження іншою стороною цих умов в ігровому світі (наприклад візуальне вважається - якщо сторона погоджується присядьте 2 рази)​
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі