Розглянуто Прошу звернути увагу на діяльність Генерала СБУ Христі Сміт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодя Громoв

🔫 𝑺𝖚𝖓𝖉𝖇𝖊𝖗𝖌 𝖋𝖆𝖒𝖖 💯
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
36
Реакції
92
Бали
23
Я громадянин Північного Краю,Громов Бодя Кирилович прошу розглянути мою петицію в якій,я хочу прояснити ситуацію,яка відбувається в межах некомпетенції Служби Безпеки України,а саме Генерала христі сміт.

Після призначення Генерала СБУ христі сміт почав зароджуватись конфлікт між ВРУ,СБУ,МОЗ,НПУ.Хочу зазначити що конфлікти почались зі сторони П.христі.Працівники СБУ що займають керівні посади готові підтвердити мої наступні слова:
Спочатку з'явився конфлікт з ВРУ.СБУ відмовлялись виходити на контакт з Президентом.Неодноразово СБУ намагались провокувати ВРУ.Візьмемо до прикладу ситуацію що відбулась у спец.зв'язку Телеграм СБУ.Про цю ситуацію,ви,пані президент знаєте.Проте,наші Тігри з ДВБ виявили інформацію,що варта вашої уваги.Старший склад СБУ в рації оголошували накази щодо заборону співпраці з НПУ,ВРУ,ЗСУ.Данні накази оголошували підполковники: Данилко Зелений,Зейн Еванс(підтримав наказ).
Докази-Тут.

Сьогодні 31.10.2025 о 12:41 сталась ситуація яка також варта вашої уваги.Генерал СБУ під час чергування на патрульному посту,під час спроби громадянина дізнатись підставу перевірки документів П.христя відповіла що забула статті.З сторони лідера СБУ це неприпустимо.
Докази-Тут

Також маю докази не значних порушень на які теж можна звернути увагу.
Докази-Тут

Також докази перешкоджання звільненням ЗВБ(Перевищення службових повноважень).
Докази-
Тут

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
306
Реакції
355
Бали
123
1761948798710.png
Ого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі