Відмовлено Прошу зняти Президента// Верховна Рада // Костянтин Альварез (Керівництву проекта)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кейт | 02

ну не пикай шо ж ти делаеш
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
178
Реакції
221
Бали
48
  1. Нікнейм лідера/заступника: Костянтин Альварез
  2. Особистий нікнейм: Конор Хевву
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація, Лідери, зами, працівники в фракції. Не так давно стало відомо від розробників гри що тепер замість Міська Рада Харкова стала Верховна Рада і там з'явився Президент і він може багато чим контролювати, зарплатами і так далі. Я дуже прошу або зняти цього лідера або видалити функцію змінювання зарплати або зробити обмеження на зменшення зарплати . Багато гравців які зараз в фракції зі мною погодятся тому що зарплата стала мізерною, ось наприклад я 3 звання в ДКВС і мені платять 12к, раніше платили 20к+. Я не представляю що там з зарплатою у генералів...
  4. Хто за пишіть "Up"
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ---
  6. Дата походження: 02.12.2023

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Розробники проєкту, вносять зміни, щодо економіки. Тим самим було зменшено зарплати і ціни в загальному на речі. Стосовно дій президента, на даний момент, відсоток на заробітню плату встановлено максимальний.
Щоб ви та гравці не отримали у PayDay - 0грн., потрібно збільшувати залишок в казні, і тим самим збільшують відсотки на штрафи і перекази.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі