Схвалено Прошу зняти бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Balamyt23

Козак
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
141
Реакції
20
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора Изначально бан дала консоль... (Ігорь Олівер (Sol1ty))
2. Особистий нікнейм: Денис Новик (888)
3. Суть скарги: Був забанений Изначально я вводил пароль в панель -забанила панель потом мне дали ОЧС - Общий черный список фракций -если я правильно понимаю. (-потом я думал что человек адм а его сняли- как то биндером написался пароль в дискорд моя ошибка я понимаю ну пожалуйста я на проекте с открітия за мной жалоб не біло играю 24.7 помогаю всем кому могу (Пожалуйста если я и накосячил то не по своей ошибке.я очень уважаю данній проект и прошу разбан пожалуйста....) моя ошибка в кривих руках биндера...(Я все понял больше за мной не будет нарушений.) я понял свою ошибку, больше такого не повториться дайте шанс пожалуйста играть на Ukraine Gta це мій перший бан(і останній) все люди ошибаються...
4. Доказ видачі покарання:
5. Дата походження: 15.01.2023

Вкладення

• photo_5341394988174525884_y.jpg
    photo_5341394988174525884_y.jpg
    108.4 Кб · Перегляди: 101
Останнє редагування:

Virdem

Новий гравець
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
16
Реакції
4
Бали
3
Підтверджую, Денис Новик завжди приходив на допомогу, під час його перебування на посаді зам лідера МОЗ уміло розподіляв і допомагав всім працівникам, і в тому числі новачкам, технічні прогавини завжди є, і не тільки зі сторони сапортів, але і із вищого керівництва, згадати той самий момент з промокодом або ж технічні "несправності сервера" вчора, я надіюсь і вірю в помилування і розбан Дениса Новика.

Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
42
Реакції
8
Бали
11
Прошу розбанити Дениса,він був хорошим робітником в МОЗ,помагав новачкам,все принімав врівноважено,спокійно,на форумі дуже скоро принімав заявки на рапорти на підвищення,зняття догани,розбаньте його будь ласка

Алекс Кінг

Отаман
Реєстрування
8 Вер 2022
Дописи
57
Реакції
29
Бали
31
Підтверджую. Прошу розбанили Дениса Новика, ніяких порушень за весь час гри за ним не було. Відповідальний та чесний гравець.

Віталій Крутов

Модератор
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
98
Реакції
35
Бали
28
Доброго вечора шановна адміністрація Ukraine Gta??.

Підтверджую п.Денис Новиков не виноват! Його забанили без виясненій!!!!!!!

Данна адміністрація яка його забанила тобіж це Ігорь Олівер та Андрій Корнюшин, даже не вникали тему що с Денисом Новиком сталося!!!

С повагою Віталік Золото ??

Останнє редагування:

Сашка Махоня

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
12
Реакції
3
Бали
3
Підтверджую! На мою думку - бан видан із-за технічної помилки, розберіться з цим, будь ласка. Це добра людина, яка покращувала проєкт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі