Відмовлено Прошу зняти варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
5
Реакції
5
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Влад Кірон
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Дівертал
3. Суть скарги: На мене працівник НПУ Олександр Рейвел кинув скаргу що я лівнув з гри під час затримання, також зробив FD, також на відео видно що я порушив, я вибачаюся, я кажу правду що я порушив не хочу брехати також є відео, але я після того повернувся в НПУ на 7 звання, а чого я був в клані просто я звільнився з НПУ був капітаном і пішов в клан, той гравець Адамчик Хелл [64506] запропонував мені стрілятися з НПУ я був не против але сказав давай лиш одного, я лівнув іза того що було стаття і зара + стаття з вбивсто,за втечу,і непідкора, це довго в ІТТ сидіти а світло дають на 1 годину 30 хв грати часу так мало щя і до того учоба, я в той же день вступив в НПУ на 7 звання повернувся назад додому і почав знову їхати в патруль і працювати зі всіма також ми робили рейди і Т.Д скірн трудової в Доказах, Прошу ваш шановні адміністратори що такого більше не повториться і + я в НПУ і там я активно відігрую РП+ подавав заяву на 10 звання. Будь ласка прошу зняти варн і повернути мене в НПУ пя признаюся в тому що зробив це порушення але я працював в НПУ і робив патруль сьогодні заходжу щоб піти в патруль а я маю варн. Будь ласка зніміть варн я таке більше робити не буду, я просто хочу працювати дальше в НПУ будь ласочка):
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
скрін трудової https://postimg.cc/ZBxyGsrS
5. Дата порушення: 31:01:2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі