Вячеслав Пронічев
Labyby
- Реєстрування
- 18 Лют 2024
- Дописи
- 11
- Реакції
- 16
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина
- Особистий нікнейм: Вячеслав Пронічев
- Суть скарги: Прошу зробити наказание трохи меньшим! Так як у гравця який подав на мене скаргу не було початку розмови та не було повного фрапсу розмови. Я на діний момент не можу подати скаргу на данного гравця але в нього теш не має достатніх доказів бо він робив скріни там де писав тільки я. Цей гравец на мою думку може подати скаргу на мене тільки в том випадку якщо був би повні фото ситуаціі та фрапс (якого в нього нема). Також прошу показати або доказати моя провину гравця повним фрапсом бо на фото він мог або зробити монтаж який тут частично є топто (не вся Інформація про скаргу на скріні) Я повністю розумію свою провину про МК та Оск але на мою думку провокатор був цей гравець але ні я не можу доказати це не він бо повниг цій немає є тільки середина. на фото гравця було показано що ми вже зайшли в гру та очікували матчу але я не міг просто так почати його Оск. Яб хотів щоб гравець який подав на мене скаргу показав Шановній Админістрації повний відеодоказ порушення. також я не розумію за що мені видали покарання на 15днів. В мене було МК 1 раз та образа родичив и Оск але це тільки мут в мене не було Спама цього тільки мої 3 сообщение негативних в сторону Гравця але за 3 сообщение в дляной менее 15 слів бан на 15 днів я важаю що це не правильне видане покарання. Прошу шановна Админістрація 01 серверу передивіться цю скаргу та попросіть повний відеодоказ у гравця прошу у вас зробіть мягче Вирдикт в мою сторону. (Дякую за розуміння)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиц
- Дата походження:13.09.2024