Розглянуто Прошу особисто на розгляд ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Барінов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Кві 2024
Дописи
218
Реакції
304
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Михайло Барінов
2. Нікнейм порушника: Нікіта Родителев 185614
3. Назва організації порушника:
НПУ
4. Суть скарги: Кланом
"BARINOV" проводилась RP - ситуація, а саме "Викрадення". Time-cod - 0:00 - 1:48 Заручник повідомив, що перемовником виступає людина з ім'ям та прізвищем - Анатолій Шматко, для того, щоб переконатись, чи прибула на перемовини саме та людина, в подальшому я буду проводити RP дію, а саме обшук, для того, щоб віднайти посвідчення та впевнетись в дійсності чи саме ця людина прибула на перемовини, в іншому випадку ми б мали вбити підставну особу. Time-cod 3:00 - 3:10 знаходжу боді-камеру та розбиваю її. На що дана особа повідомляє, дослівно "Нічого у Вас нога, кілограм 500 важить, що Ви так з легкістю ломаєте боді-камеру". Прошу донести даній особі, що заважати RP процесу своєю необізнаністю, а саме нерозумінням як виглядає боді-камера, - не потрібно, боді-камера. Time-cod - 3:21 (Початок повної ситуації порушення таких правил як - 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн та
6.18. "Перетяг RP ситуації" - Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин
Приклад: при перевірці документів працівником поліції ви кажете що ви забули права, або залишили дома, або коли гравець відіграв що здійснив пошук по базі за допомогою ваших даних і ви не передали відповідного документа тощо.).
Time-cod - 3:23 - Відігровою, що починаю шукати в людини посвідчення, в момент коли я прописую команду /try, людина відразу подає через команду /do, що посвідчення лежить в автомобілі тим самим затягуючи RP - ситуації, адже дана особа повина була повідомити хоча би раніше про це, а не коли я вже майже знайшов посвідчення. Time-cod 4:00 - Знаходжу посвідчення в бардачку та беру його в руки. Time-cod 4:12 - Повідомляю в оффтоп працівнику НПУ, що я віднайшов посвідчення та прошу його передати так, як згідно RP воно вже в мене в руці і мені залишилось його перглянути, що системно я зробити не взмозі. На що дана особа відповідає "Що таке оффтоп, не розумію". Time-cod 4:25 - Повторюю людині в оффтоп, що вона повина передати мені посвідчення. У відповідь отримую "Я не забов'язаний це робити, людину мені покажіть". Time-cod - 4:48 MG та Неповажне ставлення до гравців - Людина повідомляє, дослівно "Ви траву поменше куріть вона на мозок впливає дуже сильно на Вас. Я знаю чудову лікарню". Time-cod 5:53 - Прибув адміністратор 227516 якого я викликав. Пояснивши ситуацію, я хотів відіграти RP перед адміністратором, але працівник НПУ погодився з тим, що посвідчення було знайдено. Time-cod 6:52 - На пояснення адміністратора, що згідно RP - працівник НПУ забов'язаний надати посвідчення. Пан Нікіта Родителев відповідає адміністратору "Назвіть мені пукт правил згідно яких я повинен це робити. Хай викручується, як це потрібно відіграти". Тобто для даної особи RP відігровка це конкретно прописана ситуація, а обговорення знань адміністратора згідно його слів підпадають під сумнів. Time-cod 7:39 - Попросив адміністратора позвати кого зі старшої адміністрації, але проблема ніяк не вирішилась і пан Родителев продовжував затягувати RP, тим самим показуючи свою зневагу та зневажаючи час інших гравців, при тому що людина дійсно порушує. Time-cod -10:24 - Прошу адміністрацію вирішити дану проблему, адже людина затягує час та не бажає відігравати подальше RP. Пан Родителев повідомляє "Ви клани ніколи не вміли їх відігровувати нормально. Я відлітав не за відігровок, а через інше - Зрівняв га*но з пальцем" як бачити про адекватність краще промовчати. На моє прохання "Не потрібно так виражатись при людях", працівник НПУ відповідає "При яких?" тим самим показуючи, що гравці неофіційних організацій "Не люди". Time-cod 11:46 - На моє питання "Чи важаєш, що клани не вміють відігровувати RP?" Особа відповідає слідуюче, дослівно "Як показує практика, от таких штук ваших "мероприятий" ще які були раніше, і не тільки "BARINOV", а інші хлопці. Ну як правило - ні. От я тобі до прикладу підведу була точно така ситуація з кланом "SKAY". Короче як, прийшла інформація, викрали працівника. Ми як це робили, один на перемовника інша група. З нашої сторони все було класно відіграно, вдягнули балаклави, підкрались непомітно та в будівлю закинули димові шашки. (Маю зауважити, якщо цього немає системно, то працівники не могли відіграти "Флешки", тобто згідно слів Родителева перетягування RP в даному випадку не було з їх сторони, хоча це і є перетягуванням, адже дана відігровка дає перевагу над грацями в RP ситуації). Надалі працівник НПУ повідомляє "Так роблять і твої так само, тобто клан "BARINOV", і клан "VOLKOV" - то вообще біда-печальная, кажи не кажи там от такі "войдите" (постукав костяшками по столу, показуючи зневагу до даного клану).

Пан Евгеній Макрен, прошу Вас особисто переглянути дану скаргу та звернути увагу на такі порушення, як:
1. Зневажливе ставлення до адміністратора, а саме дана особа намагається посіяти сумніви, вимагаючи від адміністратора назвати кокретний пункт правил. Хоча ми чітко знаємо, що згідно пункта
4.1 Адміністратор - офіційний представник сервера, є гарантом дотримання правил сервера тобто, якщо людина не погодилась з вказівкою даного адміністратора надати посвідчення згідно RP, гравець міг подати після завершення RP скаргу на форум, а не показувати своє зухвале ставлення, затягуючи RP - ситуацію.
2. Пункт 6.27 та 6.18 - Уникнення від RP та створення умов в яких не можливо продовжувати RP - ситуацію, яка склалась, тим самим перетягуючи RP на свою сторону.
3. Неадекватне ставлення до гравців, дослівно
"Ви траву по менше куріть вона на мозок впливає дуже сильно на Вас. Я знаю чудову лікарню"
4. Загальне приниження представників неофіційних організацій, піддаючи сумніву вміння та знання загальних правил, а також правил RolePlay, просто насміхаючись над грацями неофіційних організацій.

Даний Гравець займає високу посаду в державній організації, своїми діями, зухвалістю та приниженнями, не зважачи на те, що поряд знаходяться адміністратори., показує приклад грацям державних організацій, як можна та потрібно робити і за це нічого не буде. Дякую за увагу.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази
6. Дата порушення: 19.11.2025

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,239
Реакції
1,098
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Нікіта Родителев [185614] отримає покарання за Порушення правил Ukraine GTA 6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн + 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.

А також отримає догану на посаді, в разі повторення подібних ситуацій - гравця буде звільнено з лав НПУ.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі