Відмовлено Прошу перегляду мого бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Хуст

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Назарій Мосін
2. Нікнейм гравця : Роман Хуст
3 . Скарга . Прошу розглянути мій бан на 60 днів . Протягом 30 минут цей адмін знімав відос . Ні чого не зробивши . Протягом 15 минут до мене доколупувався Саня Пуков. Декілька разів я його просив щоб він відстав . Но це людина неадекватна . Мені дали бан в йому ніякого покарання . Якщо бачить адмін якусь суперечку то стараються її зразу вирішити . А Назарій даже не втрутився . Або вони то зробили спеціально щоб мене забанили . Прошу розглянути моє покарання. І рішити з такими адмінами . Вони мають слідити за порядком і щоб другі дотримувались . Дякую за розуміння.

Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
13
Реакції
9
Бали
8
Вітаю!
Шановний гравець, є повний відеодоказ вашого порушення. Те що ви кажете що я дивився 30 хвилин за вашою ситуацією. Я дивився за вами 3 хв після того як репорт прилетів від гравця з скаргою на ваше порушення. Ще ви кажете що я не втручався в ваш конфлікт. Це не так тому що я виходив з інвізу і стояв майже лицем до вас. Вас це не зупинило ви далі продовжували конфлікт з гравцем. Я нікого не бажаю спеціально банити. А так як є загальні правила які ви жорстоко порушили я не міг на це закрити очі

Роман Хуст

Новий гравець
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
6
Я не кажу що не давати бан . Но 2 місяці то забагато . Розгляньте бан на 2 тижні . Бо людина яка провокувала нічого не має . Дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі