Розглянуто Прошу переглянути ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
19
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Дарина Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Ромка Овнкапа
  3. Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрації в мене така проблема,мене заблокували на 20 днів,а мені цікаво за що?як стверджує данний адмін який мене заблокував це те що я НІБИ ТО написав адмінші в оп тг погані слова.А тепер в мене питання ЗВІДКИ данния адміністратор може зрозуміти який іменно гравець писав це їй?Мені цікаво як дана адмінша зрозуміла?В неї якісь супер здібності?,Я ще можу поняти в дс якщо написав там можна понят но в ТГ де любий гравець може написати їй ці слова.Якщо є докази що іменно я написав ці слова попрошу надати мені в ОП.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:11.01.2025

Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
30
Реакції
7
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Дарина Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Ромка Овнкапа
  3. Суть скарги: Доброго дня шановна адміністрації в мене така проблема,мене заблокували на 20 днів,а мені цікаво за що?як стверджує данний адмін який мене заблокував це те що я НІБИ ТО написав адмінші в оп тг погані слова.А тепер в мене питання ЗВІДКИ данния адміністратор може зрозуміти який іменно гравець писав це їй?Мені цікаво як дана адмінша зрозуміла?В неї якісь супер здібності?,Я ще можу поняти в дс якщо написав там можна понят но в ТГ де любий гравець може написати їй ці слова.Якщо є докази що іменно я написав ці слова попрошу надати мені в ОП.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:11.01.2025
За!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі