Відмовлено Прошу переглянути ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
19
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм:Ромка Овнкапа(87231)
  3. Суть скарги: зайшов я в гру після того як мене оскаржила га, погравши три дні я зустрів адміністратора Дарина Бабусь після чого його колегі сказали (приємного польоту) прошу переглянути мою скаргу та взяти цього адміністратора до уваги, тому що незнаючи ситуації він робить по своему, так як ГА знає що з мого ноутбуку грає брат, я відсидів своє покарання але це вже перебор ,Я не згоден з рішенням даного адміністратора, та прошу покарати за свої самоправлення
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата видачі покарання 28.01.2025

Шизуко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
139
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Дарина Бабусь
  2. Особистий нікнейм:Ромка Овнкапа(87231)
  3. Суть скарги: зайшов я в гру після того як мене оскаржила га, погравши три дні я зустрів адміністратора Дарина Бабусь після чого його колегі сказали (приємного польоту) прошу переглянути мою скаргу та взяти цього адміністратора до уваги, тому що незнаючи ситуації він робить по своему, так як ГА знає що з мого ноутбуку грає брат, я відсидів своє покарання але це вже перебор ,Я не згоден з рішенням даного адміністратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата видачі покарання 28.01.2025
За!

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,945
Реакції
1,812
Бали
253
Вітаю

Згідно Правил UKRAINE GTA,а саме:

2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі