Розглянуто Прошу переглянути дану скаргу на ім'я Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Джери

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Січ 2023
Дописи
171
Реакції
93
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Блащина
  2. Особистий нікнейм: Томас Джери
  3. Суть скарги: Шановний Сергію Коваленко,

Сьогодні зі мною сталася неприємна ситуація під час гри. Я приїхав на контейнери та поставив ставку 52кк, проте у мене стався збій інтернету. У будь-якого гравця може виникнути проблема зі зв’язком, але після цього адміністратор Андрій Сміт видав мені покарання у вигляді варну.

Я подав скаргу, щоб головна адміністрація переглянула докази цього покарання. Після цього адміністратор Таїсія Салайда запросила мене в голосовий чат у Discord. Я приєднався, почав пояснювати ситуацію, але потім до розмови долучився адміністратор Андрій Блащина. Він почав говорити, що я поставив 52кк и що він мене тп и должен поставить 52кк если не поставлю начав погрожувати баном на 31 день за “обман”.

Я пояснив, що не можу погодитися з таким рішенням, оскільки це був технічний збій, а не навмисний вихід із гри. Як колишній пост адміністратора, я знаю, що в подібних випадках варто перевіряти логи, де видно, чи це був збій, чи гравець вийшов самостійно. Однак Андрій Блащина проігнорував цю інформацію і все одно видав мені бан.

Головне питання: де саме був обман із мого боку? У будь-якого гравця може виникнути проблема з інтернетом, і мене просто покарали без належної перевірки. Виглядає так, що Андрій Блащина може банити всіх без достатніх підстав, а це ненормально.

Прошу вас розглянути цю ситуацію та переглянути рішення про блокування мого акаунта. Я рідко заходжу в гру, і якщо гравців банять просто так, то грати далі просто не буде бажання.

Якщо потрібно, я готовий детальніше пояснити ситуацію у Discord: elicton7777.

Дякую за увагу та сподіваюся нсправедливе вирішення питання.
  4. 4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео) Тиц
  5. 5. Дата походження: 03.04.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

У зв'язку з тим що у вас стався технічний збій, вам запропонували допомогу, у вигляді доставлення вашого персонажа на точку останнього перебування, на що ви не погодились і дали сумніви з приводу правдивості ваших слів стосовно ваших дій. З рішення Адміністратора Андрія Блащини згодний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі